Worlds 2022: Esélye sem volt a Rogue-nak, ma Fakeréken a világ szeme

Worlds 2022: Esélye sem volt a Rogue-nak, ma Fakeréken a világ szeme

Idén egyszer már összecsapott Faker és Xiaohu egy Bo5-ös szériában, akkor a kínai mides csapata örülhetett.

Nyugat utolsó reménységeként sorakozott fel a színpadon a Rogue öt játékosa a 2022-es League of Legends-világbajnokság első negyeddöntőjében. Végül azonban elmaradtak az izgalmak, ugyanis a JDG Intel Esports Club feltörölte az LEC-bajnokkal a Szurdokot. A mai nap folytatódnak a küzdelmek, a Royal Never Give Upnak visszavághat a T1 a 2022-es MSI döntőjében elszenvedett vereségért. Faker és Xiaohu összecsapására mindenképp üljetek oda a képernyők elé, erről nem érdemes lemaradnotok. A mérkőzéseket lolesports.com oldalán követhetitek élőben, magyar kommentárral, ahol értékes dropok várnak rátok! Mindenképpen nézzétek a rájátszás összes meccsét, ugyanis exkluzív Tiffany & Co. Crystal Rose chromákat zsebelhettek be.

JDG Intel Esports Club vs Rogue (3-0)

Larssen és Odoamne elmondta a harmadik összecsapás után készült interjúban Sjokznak, hogy az alapokkal voltak problémáik. Nem érezték azt belülről, hogy egyik meccs se lett volna nyerhetetlen, azonban elfogadták a tényt, hogy minden hibát megbüntetett a kínai gigász. Sem Malrang, sem Comp és Trymbi nem tudott igazából hozzászólni az eseményekhez, páholyból kellett nézniük azt, ahogy lejátsszák őket. Kanavi megmutatta az egész világnak, hogy úgy kell beszélni róla, mint az egyik legjobb dzsungelesről, aki jelenleg ezen a tornán szerepel. 369-ról már eddig is lehetett tudni, hogy nem kell a szomszédba mennie a carry cipőért, de ezt most Odoamne a saját bőrén tapasztalta meg. A Rogue elmondhatja magáról, hogy megnyerték az LEC 2022-es nyári szezonját, majd egyetlen nem kínai és dél-koreai együttesként jutottak a VB-n top 8-ba. Már emiatt is megérdemlik a virtuális vállveregetést, azonban a JDG ellen sokkal-sokkal többre lett volna szükség az európai ötöstől.

T1 vs Royal Never Give Up (23:00-tól, Bo5)

Faker vs Xiaohu, Gumayusi és Keira vs GALA és Ming. A csoportkörökben mindkét együttes remekül teljesített, de a kínaiakat egészségügyi gondok hátráltatták abban, hogy első helyen jussanak tovább a DRX előtt. Ha a koronavírust maguk mögött hagyta az MSI-címvédő akkor egy kifejezetten izgalmas szériára van kilátás, ha azonban nincsenek 100%-os állapotban az LPL negyedikjei, akkor benne van a pakliban, hogy simán átlépnek rajtuk az LCK ezüstérmesei.

Ne feledjétek megtenni Pick'Emben a tippjeiteket a kieséses szakasz maradék három párosítására!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a T1 vagy az RNG jut a top 4-be?