Worlds 2022: Visszavágott az elbukott MSI-döntőért Faker és a T1

Worlds 2022: Visszavágott az elbukott MSI-döntőért Faker és a T1

Sokak szerint a világ két legjobb középső ösvényese találkozik ma a harmadik negyeddöntőben.

A semleges szurkolók újabb könnycseppet morzsolhattak el a szemük sarkában, ugyanis a T1 vs Royal Never Give Up Bo5-ös széria nem tartott tovább három meccsnél. A 2022-es Worlds első két negyeddöntőjéből megérdemelten jutott tovább a kínai óriás és a háromszoros világbajnok. Már lehet készülni lélekben a jövő heti elődöntőre, amikor összecsap a JDG Intel Esports Club és a T1. Addig még van azonban két olyan szett, ahol élet-halál harcot vívnak a világ legjobb idézői a New York-i színpadon. A mai GEN vs DWG Bo5-öt a lolesports.com oldalán követhetitek élőben, magyar kommentárral, ahol értékes dropok várnak rátok! Mindenképpen nézzétek a rájátszás összes meccsét, ugyanis exkluzív Tiffany & Co. Crystal Rose chromákat zsebelhettek be.

T1 vs RNG (3-0)

Tökéletesen felépített startégiával érkezett meg az első felvonásba az LCK nyári ezüstérmese. Nem erőltették a harcokat Fakerék, nem keveredtek bele felesleges akciókba. Fokozatosan őrölték fel Xiaohuékat, akik nagyjából 40 másodpercre tudták magukhoz ragadni a vezetést. A térfélváltás után remek draftot pakoltak össze a kínaiak, azonban hiába vitték el a Felhősárkány lelkét, hiába vezettek 6400 arannyal, nem tudták megszerezni az egyenlítést érő győzelmet. Hatalmas visszatérést láthattatok a T1-tól, amellyel sikerült megtörniük mentálisan ellenfelüket. A szettet lezáró meccsen inkább a szórakoztatásra mentek rá Zeusék, ez meglátszódott a jelentős mennyiségű kiiktatásban, ami a kevés játékperc ellenére megtörtént.

Gen.G vs DWG KIA (23:00-tól, Bo5)

Bízhattok abban, hogy a két koreai óriás nem intézi el egymást két és félóra alatt. Chovyék egyetlen vereséggel hozták le a csoportkört, ShowMaker kétszer nézhették végig, ahogy bedől a Nexusuk. A két együttes egyszer találkozott már idén egy Bo5-ös szériában, akkor 3-2-re a GEN diadalmaskodott. Sok múlik majd Canyon és ShowMaker duóján, akik eddig nem sok hibát követtek el. Az alsó ösvényben bízhatnak igazán a Gen.G rajongói, Ruler és Lehends jóval magabiztosabban tud előnyből játszani, mint deokdam és Killin. 

Ne feledjétek megtenni Pick'Emben a tippjeiteket a kieséses szakasz maradék két párosítására!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



A Gen.G vagy a DWG KIA jut a legjobb négy közé?