Henry Cavill hivatalosan is bejelentette visszatérését Superman szerepéhez

Henry Cavill hivatalosan is bejelentette visszatérését Superman szerepéhez

A színész elmondása alapján a Black Adam-es cameója csak a kezdet volt. 

Előző héten mutatkozott be a világ számára Dwayne Johnson szerelemprojektje, a DCEU megmentőjének kikiáltott Black Adam. A film ugyan nem nyerte el a kritikusok tetszését, a közönség azonban kajálja és nem csak pozitív értékelésekkel bombázza, de még a mozikba is beül rá, emiatt a nyitóhétvége bevétel végösszege meghaladta a 140 millió dollárt

Talán nem árulok el nagy titkot, de a stáblistás jelenetben feltűnik Superman is egy cameo szerepre, akit a rajongók legnagyobb örömére ismét Henry Cavill formált meg a vásznon. A színész nemrég hivatalosan is megerősítette visszatérését a franchise-ba és kifejtette, hogy beugrása a Black Adambe csak egy kis része volt annak, ami még ránk vár. Mindemellett megköszönte a rajongóknak a temérdek támogatást és türelmét, melyek hamarosan kifizetődnek majd. 

Habár Johnson hónapok óta húzta az agyunkat a színész visszatérésével kapcsolatban, a dolog csak az utolsó utáni pillanatban vált biztossá és az kellett hozzá, hogy a DC frissen menesztett filmes vezetőjét megkerülve egyenesen a Warner Bros. fejeseitől kérjenek rá engedélyt. A jelenetet iparági infók szerint Londonban vették fel úgy, hogy a film vezető operatőre videóhíváson keresztül irányította munkát, mivel Cavill sűrű napirendje miatt nem tudott Los Angelesbe repülni. Minden jó, ha a vége jó alapon megvan tehát a régi-új Superman, ti örültök a dolognak? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!