LoL: K'Sante ultijára már most érdemes felkészülnöd

LoL: K'Sante ultijára már most érdemes felkészülnöd

Az egyik legkülönlegesebb képesség lesz a LoL-történetében K'Sante ultija.

Jövő hét szerdán, a 12.21-es LoL-frissítéssel érkezik meg a szerverekre K'Sante, a League of Legends 162. hőse. A tankos harcost a PBE-n, a hivatalos teszt szerveren már kipróbálhatod, érdemes is rászánnod az időd a tesztelésre. Nagyon különleges interakciókat lehet felfedezni, amelyek akár egy-egy meccs kimenetelét befolyásolhatják akár az Idézők szurdokában, akár az Ordító szakadékban. Vandiril ezeket a furcsa "ultikombókat" gyűjtötte össze az alábbi videóban, amelyből kiderül, hogy nem érdemes a falak közelében tartózkodni, ha Nazumah büszkeségének végső képessége (All Out) elérhető.

Pontosan mit csinál K'Sante ultija?

A harcos összetöri az ntofóit, amellyel egy kevés sebzést okoz és hátralöki az ellenséges hőst. Ha a célpont falat ér, akkor extra sebzést szenved el, elkábul, valamint átkerül a fal túloldalára K'Santéval együtt. Nem szabad elfelejteni, hogy az All Out hatás hosszú másodpercekig befolyásolja a legújabb karakter statjait. 45% maximális életerőt, 65% bónusz armort és magic resistet áldoz fel az immár skirmisher, hogy extra sebzést és Omnivampot kapjon. Emellett a többi alapképessége átalakul az R hatása alatt.

Nem működik azonban még minden tökéletesen, erre világított rá Riot Llama. A LoL egyik fejlesztője megmutatta Twitter oldalán azt a furcsa bugot, amely megszüntetésével megbízták őt. Remélhetőleg az élesítés idejére ezek a kisebb-nagyobb hibák eltűnnek, így korlátozás nélkül lehet majd játszani az LMBTQ-fekete harcossal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik lesz a legjobb mitikus tárgy K'Santéra?