Hugh Jackman sokat tépelődött azon, visszatérjen-e Rozsomák szerepéhez

Hugh Jackman sokat tépelődött azon, visszatérjen-e Rozsomák szerepéhez

Ryan Reynolds állítólag már lemondott arról, hogy beszervezze, mire mégis igent mondott a felkérésre. 

Néhány héttel ezelőtt felrobbantotta az internetet a hír, amikor Ryan Reynolds a Deadpool 3 helyzetjelentés videójában bejelentette, hogy Hugh Jackman is szerepel majd a filmben. Az internet népe persze megőrült, a két színész meg rendesen adta mindenki alá a lovat és egy videóban közösen magyarázták el, Rozsomák mégis hogyan lehet életben az Marvel-moziverzumban. 

Érdekesség, hogy Ryan Reynolds már 2019-ben arról tárgyalt Kevin Feige-vel a Fox felvásárlása után, hogy mindenféleképpen szeretné visszacsábítani Jackmant a harmadik részre, ekkor azonban még az egész lehetetlen vállalkozásnak tűnt. Idővel persze változott a helyzet és a felkérés megérkezett a színészhez, aki azonban évekig vonakodott igent mondani, aztán még nyáron egyszer csak engedett a mindennapos nyomásnak és csábításnak, visszahívta kollégáját és igent mondott. 

Jackman szerint egyébként Reynolds már feladta a dolgot, az események pozitív fordulata pedig egyenesen lesokkolta, mondván már végképp nem számított semmi jóra. Egyelőre még nem tudni, miről is fog szólni a film, a két sztár azonban már elkezdett gyúrni a karakterek megformálására, premier pedig előreláthatólag 2024. november 8-án lesz esedékes. Ti várjátok már a filmet? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!