Runeterrai kisokos: Ismerd meg Miss Fortune-t – 3. rész

Runeterrai kisokos: Ismerd meg Miss Fortune-t – 3. rész

Egy olyan lövészt keresel, aki minden eloban megállja a helyét? Megtaláltad!

Miss Fortune volt az elmúlt hetek egyik legfelkapottabb ADC-je. A 12.18-as patchen az OP kategóriában volt, 51,83% győzelmi aránnyal, 21,45%-os választási és 26,21%-os tiltási aránnyal platinum és afelett. A 12.19-es frissítésen már „csak" 1-es tierbe került, ekkor 51,87%-ban győzött, a pick rate 17,46%, a ban rate 17,22% volt. A jelenlegi patchben sem kopott meg a fénye, továbbra is a felső polcon van, 52,06-os win, 14,99%-os pick és 10,38%-os ban rate-et tud felmutatni. Rangsorolt meccseken tehát továbbra is érdemes lehet játszani, hiába látjuk azt a Worlds során, hogy nem működik, ugyanis ott egy tilás, hét választás és borzalmas, 28,57%-os győzelmi arány áll a neve mellett.

Egy alsó ösvényes lövészről beszélünk, akivel nagyon fontos a jó pozícionálás, a megfelelő végső képesség-időzítés, hogy rengeteg sebzést tudjunk kiosztani a harcok során. A W gyorsításnak és az E lassításnak köszönhetően pedig remekül tudja levadászni az ellenfeleit. Jól működik azokkal a támogatókkal, akik sok mozgáskorlátozó hatással rendelkeznek, mert így az ultija elől nehéz megmenekülni.

Képességsorrend, Idézői varázslat

Törékeny hősről beszélünk, akinek nem sok menekülési lehetősége van a bajból, így mindenképpen hozz Flasht! Második választásként a Healt ajánlom, de ha nagyon mozgékony, vagy nagy burst sebzéssel rendelkező ellenfelet kapsz, választhatod a Kifárasztást is. A képességsorrend terén az első három szint és a kimaxolás sorrendje megegyezik, már ami a mintát illeti, ez Q->W->E. A Q az elsődleges sebző és poke-oló képességed, a W mozgási és támadási sebességet ad. A Golyózápor marad a végére, ezt inkább a lassítás miatt érdemes használni, sok manába kerül és elhanyagolható a sebzése.

Rúna

Az elsődleges rúnája a PTA, vagyis az Előrenyomulás, amely három alaptámadást követően plusz sebzést okoz neki. Ezt a képességet majd a tárgyaknál is kamatoztathatod. Eléggé manaéhes hős, mert sokat használod a képességeit, így érdemes a Lélekjelenlétet választani, valamint a Süti-házhozszállítást. A Legenda: Vérvonal életlopást biztosít, a Kegyelemdöfés pedig segít kivégezni az ellenfeleket.

Tárgyak

A Vérvonal rúna azért is jöhet jól, mert sokáig nem sok életlopást vásárolsz. Kezdésnek az Életerőital és a Doran pengéje ajánlott, cipőnek pedig a támadási sebességet biztosító Dühöngők csizmája. Mitikus tárgy legyen a Krakenölő, vele minden harmadik támadásod bónusz tényleges sebzést okoz. Második tárgynak A gyűjtőt építsd, amely sebzést ad, és segít kivégezni az alacsony életerejű ellenfeleket. Mivel lövész vagy, a célod a maximális sebzés elérése, így a Határtalan penge, és a Lord Dominik üdvözlete is szinte kötelező választás. Ahhoz, hogy életben is maradj érdemes negyedik-ötödik tárgynak a Vérszomjast megvenni, hogy a hatalmas sebzésed gyógyítson téged.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál Miss Fortune-nel játszani?