Készül egy Halálos iramban női spin-off mozifilm is

Készül egy Halálos iramban női spin-off mozifilm is

Amikor már azt hitted, hogy nem lehet fokozni a Halálos iramban franchise történetét, akkor berobban a hír, hogy a kétrészes finálét követően jön egy újabb spin-off, méghozzá női főszereplőkkel.

Eleve érdekes módon bővült ki az „autóversenyzős univerzum”, hiszen Dwayne Johnson viharos távozását követően saját utat járt be a szérián belül, miután Jason Stathammel az oldalán elkészítették a Hobbs & Shaw filmet. Azt pletykálják egyébként, hogy ennek lesz egy folytatása is, ráadásul a Szikla szeretné megnyerni a produkcióhoz Henry Cavillt is.

Ha pedig még nem unod még a Halálos iramban típusú filmeket, akkor itt a következő szenzáció: női szereplőgárdával egy újabb spinoffot is készítenek Hollywoodban. Már nem csak szóbeszéd ez a dolog, miután a Universal egyik fejese, Donna Langley a Business Insidernek megerősítette a hírt egy nyilatkozatában.

„Akárcsak Vin, magam is szívesen látnék egy női Halálos irambant. Annyi kiváló és csodálatos női karakterünk van a franchise-ban, most Brie Larsonnal bővült a hihetetlen névsor. Örülnék, ha készítenénk egy női epizódot.”

Ludacris osztja Langley meglátását, mert szerinte is elég vagány nő szerepel a Halálos iramban sorozatban, akik megérdemelnének egy egészestés mozifilmet. Arról viszont egyelőre nincsen semmi konkrétum, hogy ki vagy kik lehetnének ennek a spin-offnak a főszereplői. Első körben nyilván a korábbi epizódokban feltűnt szereplőkre gondolhatna az ember, hiszen feltűnt már a vásznon Vin Dieselék mellett Charlize Theront, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Helen Mirren és Nathalie Emmanuel is. Brewster és Emmanuel egyébként jelezte a sajtóban, hogy szívesen elvállalná a női spin-off főszerepét. Elméletileg a forgatókönyvet Nicole Perlman, Lindsey Beer és Geneva Robertson-Dworet hármas jegyzi majd.

Ti szívesen megnéztek majd egy ilyen filmet?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!