Fester bácsi is feltűnik a Wednesday legújabb előzetesében

Fester bácsi is feltűnik a Wednesday legújabb előzetesében

A sorozat november 23-án kerül fel a Netflix kínálatába. 

Idén ősszel elég erős felhozatallal készül nekünk a Netflix és a temérdek újdonság közül talán az Addams Family sorozat, azaz a Wednesday ígérkezik a legérdekesebbnek. A széria korábban már bejelentkezett egy előzetessel, melyben megismerhettük az alaphelyzetet és a galád családot alakító színészeket, ha lemaradtatok volna a videóról, kattintsatok az alábbi cikkünkre!

A kedvcsinálóban egyébként nagyjából minden fontos karakter feltűnt, kivéve Fester bácsit, akit a Netflix mintha szándékosan rejtegetett volna. A készítők picit rájátszottak erre az egészre és interjúkban is csak hallattak a témáról, sokakban emiatt az is felmerült, mi van, ha a kopasz rokon egyáltalán nem jut szerephez, vagy valami más turpisság van a dologban. Szerencsére pár napja felröppent a hír, hogy lerántják a leplet a Festerről és az őt játszó színészről, éjjel pedig befutott egy újabb előzetes, amiben igencsak stílusosan mutatkozott be. 

Fester bácsit tehát Fred Armisen alakítja, aki korábban a Saturday Night Live oszlopos tagja volt, mellette pedig számtalan vígjátékban szerepelt, az Eurotúrában például ő játszotta a kacér olasz pasast a vonaton, de feltűnt Kevin Smith filmes univerzumában is, különböző szerepekben. A látottak alapján a Netflix jól döntött, hogy rá bízták a karaktert, de erről majd csak november 23-án bizonyosodhatunk meg teljesen, ekkor érkezik ugyanis a Wednesday a Netflix kínálatába. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!