LoL: Új skint kap Ornn, Teemo és még 5 másik hős

LoL: Új skint kap Ornn, Teemo és még 5 másik hős

Egy nem olyan rég bemutatott skincsalád tér vissza új tartalmakkal.

2021-ben leplezte le a Riot Games a Space Groove (Űrzúzda) tematikát, amely egy rizikós választás volt, de végül hatalmas sikert aratott a játékosok körében. Mivel a fejlesztők szeretnek olyan tartalmakat előállítani, amelyet zabálnak az idézők, ezért bemutattak nyolc új, eddig még sosem látott hőskinézetet. A 2022-es Space Groove skinek hamarosan megérkeznek a PBE-re, a League of Legends hivatalos teszt szerverére. Az éles kliensben várhatóan a 12.22-es LoL-frissítés másnapján, november 17-étől vásárolhatjátok meg ezeket az újdonságokat.

Új Space Groove (Űrzúzda) 2022-es hőskinézetek

Teemo második Legendás/Legendary skinjét kapja, az Astronaut után ismét lehet majd limitált animációkkal és hangokkal felszerelt cserkészetek. Ornn, Taric, Lissandra, Gragas és Twisted Fate 1350 RP-s, epikus besorolású kinézeteknek örülhet. Nami kap majd egy 1350 RP-s alapváltozatot, azonban a népszerű támogatóhoz készül egy Prestige Edition is, amelyet a fenti videó végén tekinthettek meg. A Tekintély Kiadásról egyelőre még nem tudni, hogy egy eseményhez kapcsolódik, avagy zsetonokból vásárolhatjátok meg, vagy a mitikus esszencia segítségével csaphattok majd le rá.

Érdekesség, hogy Ornnhoz 2020. december 10-én adták ki az Elderwood skint, vagyis közel két éve várja már a hős, hogy új gúnyát húzhasson. Gragas hasonló cipőben jár, a több szerepkörben is bevethető bajnok 2021. január 07-e óta nem kapott új skint.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik új Space Groove skin tetszik a legjobban?