Ezek a változtatások nem kerültek bele az új LoL-patch hivatalos leírásába

Ezek a változtatások nem kerültek bele az új LoL-patch hivatalos leírásába

Furcsa anomália miatt kerültek be a LoL-ba olyan változtatások, amelyekkel nem számolt a Riot Games.

Tegnap hajnalban élesedett a 12.21-es League of Legends-frissítés, amely bár aprócskának tűnik, tartalmaz néhány fontos változtatást. Ezzel a patchcsel érkezett meg a LoL-ba a remake rendszer átdolgozása, amelynek köszönhetően hamarabb szabadulni lehet azokból az összecsapásokból, amelyben legalább egy csapattárs AFK-ol. Van azonban még egy fontos módosítás, amely valamilyen érthetetlen okból nem került bele a frissítés hivatalos leírásába. Néhány tárgy ikonját átrajzolták a grafikusok, ismerkedjetek meg ezekkel a módosított képekkel az alábbiakban.

A Blade of the Ruined King, a Night Harvester, a Manamune, a Prowler's Claw, a Death's Dance, a Riftmaker, a Recurve Bow és a Last Whisper már felkészült a 13. rangsorolt szezonra. Sőt a Muramana, valamint az Abyssal Mask hasonló frissítésen esett át. Utóbbi legendás tárgynak az átrajzolt ikonja még nem került be az éles szerverekre, de a LoL Wikin már megtekinthető.

Spideraxe (az egyik game designer) a közösségi médiában elárulta, hogy pontosan mi történt a háttérben, hogy kerülhettek be idő előtt a játékba az új ikonok. Egyszerűen a Riot nem vonta vissza megfelelően az előszezonra vonatkozó változtatásokat, így porszem került a gépezetbe. Posztjában kitért arra is a fejlesztő, hogy a tárgyaknál ne keressetek rá a "The Golden Spatulára", mert meghal a kliensetek.

Ezt a crashelést megpróbáltam reprodukálni, ami sikerült is! Saját felelősségre ti is kipróbálhatjátok, ha szeretnétek átélni azt, amit néhány gyanútlan játékostársatok!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te várod már az előszezont?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.