Lemondott a LoL elnöke néhány nappal a VB-döntő előtt

Lemondott a LoL elnöke néhány nappal a VB-döntő előtt

Lil Nas X bejelentette azt, amire azért lehetett számítani.

Már csak három nap van hátra 2022 legnagyobb e-sportversenyének döntőéig, ugyanis magyar idő szerint november 6-án hajnali 01:00-kor összecsap San Fransiscóban a T1 és a DRX. A két koreai óriás ütközetéről semmiképp se maradj le, ugyanis a League of Legends ex-elnöke bejelentette, hogy a valaha volt legszexibb és leglátványosabb megnyitóünnepséget prezentálja majd a világnak.

Lil Nas X lemondása

A fiatal amerikai sztárt a Worlds előtt "nevezték ki" a League of Legends első emberének, hogy a VB alatt ő hozza meg a legfontosabb döntéseket. Természetesen nem kell azt gondolnotok, hogy a marketingértékén és a Star Walkin'-on kívül mást hozzátett az előadóművész a LoL-hoz. Ettől függetlenül kíváncsian várhatjátok, hogy mivel készülnek a Chase Centerbe azok a fellépők, akik megnyitják a finálét.

A korábbi években kifejezetten hangulatosra sikeredtek ezek a 10-20 perces látványos fellépések, elég csak a KDA virtuális banda fellépésére és a hatalmas animált Elder Drake-re gondolni. Ami biztos, hogy Lil Nas X nem egyedül cipeli majd a hátán a ceremóniát, ugyanis ott lesz mellette Jackson Wang, az egyik legnépszerűbb hongkongi rapper is. Az "Opening Ceremony presented by MasterCard" vasárnap hajnalban kerül a képernyőkre, a magyar adást keressétek az esport2tv Twitch csatornán, valamint a lolesports.com oldalán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszik a Star Walkin'?