LoL: Komoly változtatások érkeznek a népszerű játékmódba

LoL: Komoly változtatások érkeznek a népszerű játékmódba

Az előszezonban nem csak az Idézők szurdokában változnak meg az erőviszonyok.

A játékegyensúlyért felelős csapat feladatai sokrétűek. Figyelniük kell a kompetitív közösségre, avagy a profi metára, foglalkozniuk kell az átlagos játékosokkal, bele kell nyúlniuk a váltakozó játékmódokba, valamint ott van az ARAM, az Ordító szakadékra tervezett szórakoztató 5v5 formátum. Utóbbival kapcsolatban nagy tervei vannak a Riotnak, ugyanis a League of Legends hamarosan elstartoló új előszezonjában biztosan változtatnak majd egy jó nagy kupac karakteren. Ezekről a tervezett módosításokról Riot Maxw3ll osztott meg információkat a közösségi médiában.

Mik a célok az ARAM-mal?

Egyelőre azt próbálja elérni a fejlesztőcsapat, hogy fokozatosan alakítsák ki az egyensúlyt a népszerű játékmódban. Bizonyos karakterosztályok szenvedéseinek szabhatnak gátat, így remélhetőleg kevésbé kell támaszkodniuk a sebzést érintő buffokra és nerfekre. Első körben egy "szándékosan könnyedebb" módosításcsomagot raktak össze, amelyben 21 hős érintett. Ezeket a változtatásokat a PBE-n, a League of Legends hivatalos teszt szerverén már ki is próbálhatjátok.

  • Akali, Kennen, Lee Sin és Zed: +20% energia-visszatöltést kapnak ARAM-on
  • Akali, Ekko, Elise, Evelynn, Fizz, Kassadin, Kayn, Kha'Zix, LeBlanc, Pyke, Qiyana, Rek'Sai, Rengar, Talon és Zed: +20% Tenacityt (kitartást) kapnak ARAM-on
  • Ashe: Elveszik tőle a +20 képességgyorsítást

Az orgyilkosok és a nindzsák örülhetnek főleg a változtatásoknak, de összességében a legüdvözítőbb az Ashe-t érintő gyengítés. Mostantól legalább lélegzetnyi idő eltelik majd két kilőtt W és R között, nem kell a folyamatos spamre számítani a lövésztől.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te hány ARAM-meccset játszol átlagosan egy héten?