Hirdetés

Jelentkezz Pierce és Paplovag csapatába az esport CUP powered by Telekom LoL-versenyén!

Jelentkezz, hogy Pierce vagy Paplovag oldalán megmutathasd, hogy kifogástalan a Wild Rift-tudásod az esport CUP powered by Telekom show meccsén.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

Balhé a Roblox körül, Csacsi és bluerzor is belevág a szezonba és ütős lett a The…

Egyre csak kavarognak a dolgok Roblox körül és úgy néz ki csúnya vége lehet az egésznek. Vizicsacsi és bluerzor is megkezdte a 2023-as évet és közben befutott a The Mandalorian 3. évadának előzetese is.

Hirdetés

November végén egy fantasztikus lehetőség vár minden League of Legends- és Wild Rift-rajongóra. Ugyanis egy LAN-verseny keretein belül mutathatod meg a League of Legends-tudásod fantasztikus nyereményekért. Az esport CUP powered by Telekomról további részleteket az alábbi cikkben találtok, például a nevezés feltételeit és a nyereményeket. Azonban nem csak ez a lehetőség vár rád.

Ugyanis a felvezető Wild Rift-showmatch során PierceTheHeaven és Paplovag Gaming oldalán indulhattok csatába. Jelentkezz, hogy találkozhass kedvenc influenszereiddel és lenyűgözd őket. Azonban a jelentkezés nem jelent automatikus részvételt, a két streamer választja ki csapata tagjait a jelentkezők közül.

Paplovag csapatába egy Google-form kitöltésével jelentkezhettek. AK és csapata ellen már győzedelmeskedtek Paplovagék, most Pierce ellen szeretnének győzni.

Pierce esetében Discord-szerverén lehet jelentkezni a csapatba.

Az esemény egész napos, a Wild Rift várhatóan kora délutánig tart. Fontos, hogy élő rendezvényről van szó, ezért el kell utazni a fővárosba, nincs lehetőség otthonról játszani. A helyszín: Telekom Irodaház, Budapest, XI.ker. Fehérvári út 66-68.

További információkért látogass el a rendezvény hivatalos magyar oldalára.

A verseny támogatói: Telekom, az Ericcson, a Huawei, a Samsung és az Esport1

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Együttműködő partnerek: Esport1.huHuawei HungarySamsungEricsson

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!