Mémek harca – a Sárkányok háza első évadának legjobbjai

Mémek harca – a Sárkányok háza első évadának legjobbjai

A HBO sikerszériája megihlette az internet népét és zseniális karikatúrák születtek Viserys királyról, Daemon forrófejűségéről, na meg a veszedelmes családi viszonyokról. 

A Trónok harca előzménysorozatának számító Sárkányok háza előző héten fejeződött be és az utolsó rész brutális vérengzést hozott, rászabadítva a pusztulás szellőjét egész Westerosra. Habár a széria folytatását már hónapokkal ezelőtt bejelentették, nem nagyon reménykedhetünk benne, hogy a második évad 2024 nyara előtt megérkezik, ami több millió rajongónak egy különösen fájó pont. 

Én is egy kicsit elveszettnek érzem magam a Targaryen dinasztia Barátok közt szintű szappanoperája nélkül, ezért nem csak újradaráltam a sorozatot angolul és magyarul is, de belevetettem magam az internet világába érdekességek és plusz információk után kutatva. Utam során természetesen belefutottam a rajongók által alkotott mémekbe is, melyek közül néhány olyan jól sikerült, hogy kár lenne megtartani magamnak. Az alábbi képre kattintva végig pörgethetitek a Sárkányok háza első évada által inspirált legjobb mémeket, jó szórakozást! 

Nektek egyébként hogy tetszett a sorozat? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!