Gunn és Momoa a DC filmes univerzumának egy újabb gonosztevőjéről rántották le a leplet

Gunn és Momoa a DC filmes univerzumának egy újabb gonosztevőjéről rántották le a leplet

Megvalósulhat Jason Momoa egyik nagy álma azzal, hogy James Gunn vált a DC Studios egyik vezetőjévé.

A filmrendező, forgatókönyvíró és producer megosztott egy fotót az egyik nem is olyan régi közösségi média oldalán, a DC egyik méltán hírhedt fejvadászáról, Loboról, ami egyből beindította a rajongók fantáziáját, mert szerintük ez egy utalás a DCU egyik jövőbeli filmes tervére vonatkozóan. A másik fontos tényező, amiért hihető ez a teória, az maga Jason Momoa személye. Az Aquamant alakító színész ugyanis hatalmas képregény fan, egyik kedvenc karaktere pedig nem más, mint Lobo.

„Nos, mindenki tudja, hogy képregény-rajongó vagyok. A képregény, amit a legtöbbet gyűjtöttem, és minden részem megvan belőle... kutakodhatsz, és kitalálhatod, melyik az.”

Ezt Momoa említette meg, miután a ComicBook.com munkatársa, Brandon Davis beszélt vele a Netflixes Slumberland című filmjének bemutatása előtt.

Jön a közös Lobo-projekt?

Valószínűleg sok színész szívesen elvállalná a főszerepet egy esetleges Lobo élőszereplős mozifilmben. Érdekes a fejvadász helyzete, hiszen annak ellenére, hogy népszerű az animációs sorozatokban és filmekben, nagyon ritkán fordult elő, hogy bármilyen formában is szerepelt volna egy nagy DC Comics projektben. Korábban például Emmett J Scanlan játszhatta el Lobot a rövid életű Krypton sorozatban, és akkoriban pletykák is keringtek egy spinoffról, amely végül soha nem valósult meg a Krypton törlését követően. Nem is olyan nagyon régen pedig a The Walking Dead sztárja, Jeffrey Dean Morgan (Negant alakította a zombis sorozatban) említette meg, hogy szívesen Lobo bőrébe bújna.

"Az egyetlen, akit nagyon szívesen eljátszanék a DC univerzumból az Lobo. Ő a legvagányabb." - mondta Morgan néhány éve.

Bár Momoa is biztosan királyul megformálná Lobo karakterét, aligha ő testesíti majd meg a fejvadászt a jövőben. Hiába a kedvence, a DCU-ban már egy ideje egybeforrt a neve Aquamannel. Lehetséges, hogy más formában viszont tökéletes lenne számára Lobo megjelenése a vásznon, amire tett már utalást is, hiszen korábban elárulta, hogyan nagyon szerette volna, ha a fejvadász lesz a fő ellenfele az Aquaman második részében. Na meg persze annak is kimondottan örül, hogy James Gunn felel majd a jövőben a DCU alkotásaiért:

„Nagyon izgatott lettem, hogy Peter Safran és James Gunn álltak a DC élére. Elég sok menő dologra lehet számítani a jövőben tőlük. Az egyik nagy álmom is megvalósul az ő felügyeletük alatt, szóval tartsátok nyitva a szemeteket!”

Valami tehát készül, de sajnos egyelőre nem tudni mit is terveznek a DC-nél, hogy felvegyék a versenyt a Marvel féle sikerfilmekkel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!