LoL: Bréking! Ruler és a Gen.G útjai szétválnak!

LoL: Bréking! Ruler és a Gen.G útjai szétválnak!

A legendás ADC és csapata útjai hosszú évek után elválnak.

Csütörtök reggel robbant az átigazolási bomba, a Gen.G hivatalos Twitter-oldalán tette közzé, hogy közös megegyezés alapján a csapat lövésze, Park "Ruler" Jae-hyuk távozik. A legendás ADC 2016 májusa óta volt a helyén, 2017-ig Samsung Galaxy néven futott a csapat, ahol világbajnoki címet ünnepelhetett. Ezután a KSV vásárolta fel a rostert és az LCK-indulási jogot. 2018 óta Gen.G néven ismerjük ezt a csapatot. A még mindig csak 23 esztendős Ruler már mindent megnyert, amit csak lehetett, és élete formájában játszik. Nyáron hatalmas dominanciát mutatva lettek koreai bajnokok, Rulert pedig az alapszakasz legértékesebb játékosának választották.

Döntésében szerepet játszhatott, hogy ezek után a Worlds egyik fő favoritjának számítottak, de végül a DRX megállította őket az elődöntőben (3-1).

Egy rövid búcsúvideóban köszönte meg mindenkinek az elmúlt években kapott támogatást és szeretet, reméli a rajongók a jövőben is kitartanak mellette. Ezzel egy korszak zárult le, mivel a League of Legendsben viszonylag ritka, hogy ennyi időt töltsenek a játékosok egy csapatnál. Ruler örökre beírta magát a szervezet történelmébe, a rajongók nem felejtik el, milyen sikereket ért el a csapattal. Új fejezet nyílik az életében, kíváncsian várjuk, hol folytatja pályafutását.

Szerinted melyik csapatba illene a leginkább?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Téged meglepett a szétválás?

  • 44 %
  • 56 %
  • 0 %