66 éves korában elhunyt Kevin Conroy, Batman hangja

66 éves korában elhunyt Kevin Conroy, Batman hangja

Nyugodjon békében.

Nemrég érkezett a hír, hogy a legnedás szinkron színész, akit a legtöbben a Batman Animated Series sorozat miatt ismerünk, Kevin Conroy 66 éves korában elhunyt.

Conroy a 90-es évek eleje óta volt a Sötét Lovag hangja és több mint 400 epizódon és 15 filmen keresztül ő szólalt meg, amikor Bruce Wayne beszélni kezdett. Az alakítása mint szinkronhang folyamatosan elnyerte a kritikusok tetszését és a játékát majdnem mindig egy lapon emlegették Mark Hamill Joker karakterével. Hamill erről a következőket modnta:

"Kevin maga volt a tökély. Ő volt az egyik kedvenc emberem ezen a bolygón és úgy szerettem mintha a bátyám lenne. Mindenkivel törődött, aki ott volt a mindennapi életében és ez a kedvesség mindenben elkísérte, amit csinált. Akármikor dolgoztunk vagy csak beszélgettünk mindig jobban éreztem magam. Emellett persze nagyszerű színész is volt. Több olyan generáció is felnőtt, akiknek ő volt a Batman. Ez egy olyan szerep-színész páros volt, ami tökéletesen egybe illett és ez egy olyan eset volt, amitől még a világ is jobb hely lett. A ritmusa, a hanglejtése, a hangsúlyok és minden egyben olyan jól működött nála, hogy az én előadásom is sokkal jobb lett. Ő volt az ideális partner és vele a munka egy hamisíthatatlan kreatív harmónia volt. Nélkül nem tudtam volna megcsinálni. Nekem mindig ő lesz Batman!"

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!