Hirdetés

LoL: Itt a 2023-as előszezon bemutatója - VIDEÓ

Rengeteg újdonságot láthattok először mozgás közben.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST: World Final 2022

FaZe Clan vs. G2 Esports

Esport1 Podcast

Meghackelték a Riotot, indul az IEM Katowice és hatalmas csalódás a Forspoken

Feltörték a Riot szervereit és ellopták a LOL forráskódját is többek között. A hacekerek 10 millió dollárt követlenek de a cég nem fizet.

Hirdetés

A 12.22-es League of Legends-frissítéssel elstartol a 2023-as előszezon, a 13. rangsorolt szakaszt megelőző felvezető időszak. Ebben a fázisban kipróbálhatjátok az újításokat, megtapasztalhatjátok, hogy milyen érzés a régi-új Idézők szurdokában a lehető legtöbb győzelmet megszerezni. Az LP-t ugyan növelhetitek és csökkenthetitek az elért eredmények függvényében, azonban a következő évadra ennek csak annyi hatása lesz, hogy a nem látható matchmaking rating (MMR) valamilyen irányban, egy kisebb mértékben elmozdul.

Mi látható a 2023-as előszezon játékmenet-bemutatójában?

Először is ott vannak a dzsungeles, kísérő állatkák, amelyek leváltják a Sújtást. A három különböző képességekkel rendelkező, más-más erősítést adó lényekről már korábban osztott meg információkat a Riot Games. Ismét képernyőkre kerül majd a Vegytech Sárkány, amelyet annyira nem sikerült korábbi változatában kiegyensúlyozni, hogy inkább teljesen kivették a játékból. Most másképp alakítja át ez a szörnyeteg a pályát, valamint a korábban tapasztaltaktól eltérő erősítéseket nyújt majd annak a csapatnak, amelyik legyőzi őt.

Kibővítik a fejlesztők a pingrendszert, hogy még egyszerűbb és hatékonyabb legyen a kommunikáció a csapattársak között. Végül nem szabad elmenni az új és frissített tárgyak mellett, amelyek kifejezetten nagy mozgolódásokat válthatnak ki a metában. Ez a rengeteg változtatás november 16-án élesedik az összes szerveren, addig a PBE-n próbálhatjátok ki a "2023-as LoL-t".

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Szerinted a Vegytech Sárkányt újra ki kell venni a játékból?

Hirdetés
3 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!