LoL: Bemutatták az új téli skineket, Prestige Editiont kap Warwick

LoL: Bemutatták az új téli skineket, Prestige Editiont kap Warwick

Hat plusz egy új hőskinézetről rántotta le a leplet a Riot Games.

Sajnos a téli térkép ezúttal sem tér vissza, azonban az Idézők szurdokában hamarosan felbukkannak a Winterblessed hőskinézetek. A 2022-es év végére a Riot Games grafikusai és animátorai elképesztően látványos skineket alkottak meg, amelyeket már most kipróbálhattok a PBE-n, a League of Legends hivatalos teszt szerverén. A hivatalos kliensbe a 12.23-as LoL-frissítéssel, december 7-én érkeznek majd meg ezek az új kozmetikai tartalmak. Érdekesség, hogy hivatalosan ez lesz a 2022-es esztendő utolsó nagy patche, azonban az előző évek tapasztalatai alapján készülhettek lélekben a 12.23b-re, amely néhány kiegészítő változtatást tartogathat még az óévre.

Az új skineket bemutató "nem hivatalos" videó

A Winterblessed Diana, Warwick, Shaco, Swain, Zilean és Zoe mellé odakerült egy Prestige Edition Winterblessed Warwick, így a yeowan-iskola növendékei, valamint a titi streamek kedvelői már előre dörzsölhetik a tenyerüket. Sirhaian tweetje alapján a felsorolt karakterek közül Diana kapja majd meg a Legendary besorolású kozmetikai tartalmat, mivel teljesen egyedi VFX-et (különleges spellek, emote-ok és hazatérési animáció) készítettek hozzá a tervezők. A többi skin az Epic besorolást kaphatja, avagy a szokásos 1350 RP-t kell elkölteni majd rájuk. 

Az alábbi galériában az összes új skin splash artját megtaláljátok!

Nektek melyik a kedvencetek az újonnan bemutatott kinézetek közül? Szerintetek szükség van minden évben ennyi kozmetikai tartalomra?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Te melyik Winterblessed skint tervezed mindenképp megvenni?