Szurkolj Noelnek a TFT VB-n! - VIDEÓINTERJÚ

Szurkolj Noelnek a TFT VB-n! - VIDEÓINTERJÚ

Pénteken startol az év legnagyobb TFT versenye, a világbajnokság.

Exkluzív videóinterjút készített Huzsvári "Anniewhere" Patrik, az Esport1 streaming üzletágvezetője Forray "NoelTFT" Noellel, az első magyar TFT-játékossal, aki kijutott a világbajnokságra. A Teamfight Tactics Dragonlands Championship november 18. és 20. között zajlik, a 450 000 dolláros tornán mindenképpen szorítsatok Noelnek, hogy minél magasabbra kapaszkodjon a létrán.

Amit tudni kell a VB-ről, hogy 32 játékos harcol a trófeáért az első két napon. Az első nap 5 mérkőzésen bizonyíthatják tehetségüket a legnagyobb taktikusok, a másodikon szintén 5 meccset vívnak meg a résztvevők. A pontok alapján a legjobb 8 jut tovább a zárónap megrendezésre kerülő utolsó nagy hajrára. Itt addig játszanak a stratégák, ameddig valamelyikőjük eléri a 18 pontot, majd ezután szerez még egy győzelmet. Remélhetőleg a magyar srác tudja majd a legjobban összehangolni a darabkák közötti szinergiákat, így első magyar játékosként szerezhet világbajnoki címet Riot Games által fejlesztett játékban.

A teljes VB magyar nyelvű közvetítése miatt sem kell aggódnod, ugyanis Brozilla Twitch csatornáján élőben követheted a legnagyobb ütközeteket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Noel bejut a legjobb nyolc közé a TFT VB-n?