Hirdetés

Szurkolj Noelnek a TFT VB-n! - VIDEÓINTERJÚ

Pénteken startol az év legnagyobb TFT versenye, a világbajnokság.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST: World Final 2022

FaZe Clan vs. G2 Esports

Esport1 Podcast

Meghackelték a Riotot, indul az IEM Katowice és hatalmas csalódás a Forspoken

Feltörték a Riot szervereit és ellopták a LOL forráskódját is többek között. A hacekerek 10 millió dollárt követlenek de a cég nem fizet.

Hirdetés

Exkluzív videóinterjút készített Huzsvári "Anniewhere" Patrik, az Esport1 streaming üzletágvezetője Forray "NoelTFT" Noellel, az első magyar TFT-játékossal, aki kijutott a világbajnokságra. A Teamfight Tactics Dragonlands Championship november 18. és 20. között zajlik, a 450 000 dolláros tornán mindenképpen szorítsatok Noelnek, hogy minél magasabbra kapaszkodjon a létrán.

Amit tudni kell a VB-ről, hogy 32 játékos harcol a trófeáért az első két napon. Az első nap 5 mérkőzésen bizonyíthatják tehetségüket a legnagyobb taktikusok, a másodikon szintén 5 meccset vívnak meg a résztvevők. A pontok alapján a legjobb 8 jut tovább a zárónap megrendezésre kerülő utolsó nagy hajrára. Itt addig játszanak a stratégák, ameddig valamelyikőjük eléri a 18 pontot, majd ezután szerez még egy győzelmet. Remélhetőleg a magyar srác tudja majd a legjobban összehangolni a darabkák közötti szinergiákat, így első magyar játékosként szerezhet világbajnoki címet Riot Games által fejlesztett játékban.

A teljes VB magyar nyelvű közvetítése miatt sem kell aggódnod, ugyanis Brozilla Twitch csatornáján élőben követheted a legnagyobb ütközeteket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Szerinted Noel bejut a legjobb nyolc közé a TFT VB-n?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!