Szünetre vonul a Team of the Week, karácsonyig utoljára kaptuk meg a hét csapatát

Szünetre vonul a Team of the Week, karácsonyig utoljára kaptuk meg a hét csapatát

Magyar játékos ezúttal sem került be.

Megszokhattuk, hogy az EA minden szerda este kihirdeti az adott hét legjobbjait. Ez ezúttal sem volt másképp, ám most a szokásainkon picit változtatnunk kell, ugyanis szünetre vonul a promóció. Azt tapasztalhattuk, hogy a válogatott szünetek alatt még pörög az esemény, a világbajnokság azonban túl nagy leállást jelent a nemzeti bajnokságok menetrendjében. Éppen ezért a 10. hét csapatát majd csak karácsony körül, vagy 2023 elején várhatjuk. A játékosok azonban nem biztos, hogy nagyon bánják, a World Cup-mód úgyis leköti a figyelem nagyrészét. Lássuk, azért kik jutottak be a 9. csapatba.

Az utolsó bajnoki fordulókban sem vettek vissza a játékosok a tempóból, szerettek volna minél jobb pozícióban a szünetre vonulni. A Premier League-ben az Arsenal Martin Odegaard duplájával tudott nyerni a Wolverhampton ellen, így 5 pont az előnyük a botló Manchester City előtt. A norvég természetesen TOTW-tagságot kapott a teljesítményéért. Darwin Nunez szintén két gólt szerzett, az uruguayi is kezdi felvenni az angol élvonal sebességét. A Cityt két vállra feketető, a vb-keretből kimaradó Ivan Toney szintén kettőször talált a kapuba, ezzel megváltotta a jegyét a Hét csapatába.

Magyar játékos ezúttal sincs ott a kiemelt 23 játékos között. A legjobb OVR ratingú lapot a Real klasszisa, Toni Kroos kapta, 90-es értékeléssel rendelkezik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a legjobb csapatot állították össze?