Tarantino visszatér a televíziózáshoz 2023-ban és sorozatot készít

Tarantino visszatér a televíziózáshoz 2023-ban és sorozatot készít

A forgatások 2023-ban el is kezdődnek.

Quentin Tarantino épp egy New York-i rendezvényen reklámozta a Cinema Speculation című könyvét, amikor is beszámolt a jövőbeni terveiről. A filmrendező elmesélte, hogy 2023-ban visszatér a televíziózáshoz és egy nyolc epizódból álló sorozatot akar elkészíteni. Részletekbe természetesen nem ment bele, de nem lenne számára új keletű dolog ez a fajta munka, hiszen 2005-ben már két epizódot is rendezett a CSI: Crime Scene Investigation sorozatban. Egyes elméletek szerint Tarantino a Justified újraélesztését tervezi, ami 2010 és 2015 futott az FX Networkön.

Nem sokat ül a babérjain a rendező úr, hiszen a beszélgetés során azt is megosztotta, hogy a Volt egyszer egy... Hollywood elkészítése előtt egy színdarabot is írt, valamint, hogy megkeresték a 2000-es Shaft – Samuel L. Jackson főszereplésével készült film – újra írásának ötletével, de elutasította. Nem kerülhette el azt a kérdést sem, hogy adaptálna-e bármilyen képregényt a nagyvászonra és ha igen, akkor melyiket. Válaszul azt mondta, hogy szívesen bemutatná egy napon a Marvel féle „Sgt. Fury and His Howling Commandos” történetét.

Mindig érdekes hallani, hogy valami új projekten dolgozik, hiszen Tarantino 2020-ban bejelentette, hogy nyugdíjba szeretne vonulni és a tizedik filmjével lezárná a karrierjét, bár azt egyelőre nem tudni mi lesz a következő alkotása. A tévé felé pedig azért vette az irányt, mert nem igazán tetszett neki az az irány, hogy a mozik mellett már a streamingplatformokra is nagyon hamar eljutnak a filmek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!