Amumu és Rammus buffokkal is érkezik hamarosan a 12.22b LoL-frissítés

Amumu és Rammus buffokkal is érkezik hamarosan a 12.22b LoL-frissítés

Elstartolt az előszezon, de máris azon dolgoznak a Riotnál, hogy néhány napon belül egy újabb frissítéssel örvendeztessék meg a játékosokat.

Szerda hajnalban befutott az összes szerverre a 12.22-es League of Legends-frissítés, amely beemelte a népszerű MOBA-játékba a 2023-as előszezon. A játékegyensúlyért felelős csapat büszke lehet a munkájára, mert egyelőre inkább pozitív az összhatása a rengeteg módosításnak, azonban van még mit toldozni-foldozni. A tervek szerint már a jövő héten élesedik a 12.22b LoL-patch, amely főleg a tankos karaktereket kedvelőknek lehet kifejezetten érdekes. Itt vannak az első részletek.

12.22b LoL-frissítés első részletei, avagy ezek a hősök kaphatnak erősítéseket

  • Ivern
  • Kindred
  • Amumu
  • Maokai
  • Rammus
  • Shaco: Bugos a hős, ezt javítják ki

Három masszív tank és két speciális erdész készülhet buffokra. Nem csak ezek a hősök bukkanhatnak fel gyakrabban a jövő héttől, ugyanis néhány tárgy sem ússza meg azt, hogy megnöveljék a statjaikat.

12.22b LoL-frissítés első részletei, avagy ezek a tárgyak kaphatnak erősítéseket

A mitikus tankos tárgyak buffolása mögötti filozófia viszonylag egyszerűen megfogalmazható. A Riot szeretné elérni, hogy első vagy második tárgyként is megérje vásárolni a HP-t, páncélt és varázsellenállást biztosító felszerelést. Nem szeretnék azt elérni a fejlesztők, hogy csak a miniontakarítás miatt kötelező legyen topon és a dzsungelben a Sunfire Aegist rusholni.

Végül meg kell említeni a Ravenous Hydrát, amely valamilyen formában gyengítést kap.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik a jobb tankos dzsungeles?

League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.