LoL: Túl sok pénzed van? Költsd el az Örökkévalók 2. sorozatára!

LoL: Túl sok pénzed van? Költsd el az Örökkévalók 2. sorozatára!

Hamarosan még többet flexelhettek a kliensben azzal, hogy mennyire jól ismeritek az egyes hősöket.

Az egyik legfölöslegesebb húzása volt a Riot Gamesnek az elmúlt években az Eternals, azaz Örökkévalók bevezetése. A kicsinosított achievement-rendszerként értelmezhető szolgáltatásnak ugyan van ingyenes verziója, de az igazán sokat a fejlesztők azzal kaszálják, ha valaki RP-t költ arra, hogy megmutassa az elért eredményeit az adott hősökkel. Ez az egész egy virtuális melldöngetés, amelynek végre itt van a 2. sorozata, amelyre ismét jelentős mennyiségű összeget elkölthettek.

Mikor startol pontosan az Örökkévalók 2. sorozata?

Magyar idő szerint november 17-én, azaz a mai nap 22:00-tól élesedik a kliensben ez a fizetéses funkció. Ez a megvásárolható sorozat három egyedi Örökkévalót tartalmaz minden egyes karakterhez. 

Mennyibe kerül az Örökkévalók 2. sorozata?

Röviden, sokba. Ha csak egy bajnokhoz szeretnétek megvásárolni, akkor az darabonként 600 RP-be, több, mint 1500 Ft-ba kerül. Ha az összes hőshöz beszereznétek ezeket a cicomázásokat, azért 6400 RP-t, több mint 16 000 forintot kell kicsengetnetek a virtuális kasszáknál.

A 2. sorozat megérkezésével párhuzamosan 60%-kal csökken a teljes ára az 1. sorozat belépőjének, "csak" 2340 RP-be kerül megvásárolni ezt a szettet december 1-jén 22:00-ig. A kezdősorozat szintén ekkora kedvezményt kapott, 540 RP-ért csaphattok le rá. Ha tudtok várni néhány hónapot, akkor véssétek fel a naptárba a február 16-i dátumot, ugyanis ettől a naptól március 2-áig 30%-kal olcsóbban, 4480 RP-ért vehetitek meg az Eternals 2. sorozatának belépőjét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!