Hirdetés

Jó rajt, tisztes helytállás: Noel egyetlen magyarként játszott a TFT VB-n

Egyetlen magyar játékos szerepelt a TFT Dragonlands Világbajnokságon, Noel remekül helytállt a világ legjobbjai között.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST: World Final 2022

FaZe Clan vs. G2 Esports

Esport1 Podcast

Meghackelték a Riotot, indul az IEM Katowice és hatalmas csalódás a Forspoken

Feltörték a Riot szervereit és ellopták a LOL forráskódját is többek között. A hacekerek 10 millió dollárt követlenek de a cég nem fizet.

Hirdetés

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a TFT Drangonlands Világbajnokságot, a League of Legends auto-chess önálló játékmódjának idei legnagyobb versenyét. A világ 32 legjobb játékosa három napon keresztül harcolt az első helyekért, a mezőnyben egyedül képviselte Magyarországot Forray "NoelTFT" Noel. A félprofi-streamer végül a 20. helyen zárt, ezzel 5500 dollárt zsebelhetett be.

Pazarul indította Noel a küzdelmeket. Az első nap végén a 7. helyen zárt, egyedüli európaiként szerepelt az aktuálisan továbbjutást érő helyek egyikén. A második napra azonban be-becsúsztak hibák, valamint a szerencse is elpártolt tőle. Két 8. és egy 7. hely becsúszott, így hiába sikerült egyszer az adott mérkőzésen a legjobb helyen végeznie, nem gyűlt össze elég pont a top 8-hoz. Összesítésben a 20. helyen végzett NoelTFT, azonban arra büszke lehet, hogy a 3. legjobb Európaiként szerepel a tabellán.

Az első nap eseményeit itt nézheted vissza!

A második nap "noeles" meccseiért ide bökj!

A Teamfight Tactics következő szettje hamarosan érkezik a szerverekre, de addig is kipróbálhatjátok a "sárkánymentes" környezetet a PBE-n, a LoL hivatalos teszt szerverén. Ha szeretnél még több elemzést meghallgatni, akkor keresd fel Brozilla Twitch streamjeit, valamint látogass el Magyarország egyik legjobb TFT-sének YouTube csatornájára.

A 456 000 dolláros világversenyt Xunge nyerte meg, a kínai stratéga markát 150 000 dollár ütötte. A második helyen Title (Japán), a harmadikon Huanmie (Kína), a negyediken HereWeGo (Kína) végzett. A top 8-ba egyetlen európai játékos sem tudta beverekedni magát, hátha a következő ilyen rendezvényen Noel neve már odakerülhet az ázsiaiak és amerikaiak mellé.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Te indultál már valaha TFT-versenyen?

Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!