Hirdetés

Trónok Harca: Elhunyt a Ned Stark hóhérját alakító színész, egyben rocklegenda

Elhunyt a Trónok Harca egyik jellegzetes figuráját alakító színész, aki nem mellesleg a '70-es évek óta volt rocklegenda.

Esport1 Podcast

Vizicsacsi új csapatot talált és szárnyal a Ragnarök!

Mégis talált magának csapatot a magyar játékos, így megint láthatunk hazai megmozdulásokat az LEC-ben. A Ragnarök gyakorlatilag letarolta a játékpiacot, mind eladásban, mind pedig a Twitch számokban. Egy kutatásból pedig kiderült, hogy melyik játékok tudják a legjobban felhúzni a játékosaikat.

Hirdetés

A '70-es évek punk és kocsmarock rajongóinak biztos emlékezetes a Dr. Feelgood zenekar, ami a kezdeti kis buliktól hamar eljutott az óriási hírnévig. A rajongók odavoltak a zenekar egyik gitárosáért, a színpadon gyakorlatilag utánozhatatlan stílusú Wilko Johnsonért, aki 4 stúdióalbum erejéig erősítette a csapatot. Rá azok is emlékezhetnek, akiknek semmit nem mond a '70-es évek zenéje vagy ha mond is, nem ebben a stílusban.

Wilko Johnson ugyanis a színészetbe is belekóstolt, első szerepe rögtön a Trónok Harcáig repítette őt. Ő volt az a hóhér, az a néma lovag, aki Joffrey parancsára kivégezte Ned Starkot. A 75 éves rocklegenda és színész pár nappal ezelőtt, november 21-én elhunyt, tudatta azt a rajongókkal családja.

Johnsonnál még 2013-ban diagnosztizáltak rákot, de ő megtagadta a kemoterápiás kezelést. Orvosai 9-10 hónapot adtak neki, ő mégis rájuk cáfolt. Bár a legtöbben a Dr. Feelgoodból, majd saját zenekarából, a Wilko Johnson Bandből ismerték őt, a Trónok harca sem lenne ugyanolyan a marcona, szótlan alakítása nélkül.

Nyugodjék békében!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!