Willow nemsokára új kalandra indul a Disney+ sorozatában

Már egy hét sincs hátra a premierig.

Nagyjából 40 évvel ezelőtt, George Lucas befejezte az első Csillagok Háborúja trilógiát és a filmvilág örökre megváltozott. Eljutottunk egy olyan szintre a speciális efffektek és a modern technológiák miatt, amivel olyan világokat álmondhattak a vászonra a rendezők, amikre eddig gondolni sem lehetett. Lucas ebben az úttörők között volt és a Jedi Visszatér után válogathatott, hogy milyen projektet akar megvalósítani. Ez pedig, ahhoz vezetett, hogy 1988-ra összerakhatta a Willow című fantasy filmet, ami talán az egyik legszívmelengetőbb történet a jó és a rossz örök harcáról. Ahol bizony a legkisebb dolog is elég, hogy a jó irányba billenjen a mérleg. 

Persze mai szemmel a film külleme talán mosolyra ad okot, de ettől függetlenül az egész egy igazán szerethető és meglepően izgalmas mese, ami talán még máig megállja a helyét. Pont ezért döntött úgy a Disney, hogy visszahozzák a kis varázslót. Az már biztos, Warvick Davies visszatér Willow Ufgood szerepében, sőt az új trailerben azt is láthattuk, hogy más korábbi szereplők is feltűnnek az epizódokban. Ugyan az előzetesben nem, de a készítők azt is megerősítették, hogy Val Kilmer is találkozunk majd. 

Nemrég pedig megérkezett a Disney bejelentése, hogy Willow legújabb kalandjára már nem kell sokat várnunk, hiszen november 30-án debütál és kizárólag a Disney+ felületén lesz elérhető. Ha pedig tudjátok, hogy melyik ujjatokban van a varázslat, akkor ezt nektek is látnotok kell. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.