LoL x Yu-Gi-Oh!: Kártyákon Zaun bajnokai - GALÉRIA

Runeterra egy újabb régiójának szereplői kerültek mesekártyákra.

Nem bír leállni az egyik idéző, aki szabadidejében Yu-Gi-Oh! kártyákként tervezi meg Runeterra egyes régiójának bajnokait. A League of Legendsben összesen 162 hős szerepel jelenleg, így ha megmarad TapLazy9340 töretlen lelkesedése, akkor a következő napokban még jó pár legendás karakter köszönhet majd vissza a gyűjtögetős kártyajáték stílusában.

Ha lemaradtál volna az Árny-szigeteki (Shadow Isles) felhozatalról, akkor kattints ide!

Zaun, a hatalmas föld alatti városi kerület

Az Arcane-sorozat megjelenésével még azok is megismerhették a Piltover alatti világot, akik korábban soha nem kerültek közelebbi kapcsolatba a League of Legendsszel. Az animációs széria elképesztő sikere nem véletlen, gyönyörű látvány mellett mutatja be Jinx és Vi történetét a fénytől szinte teljesen elzárt valóságban. Az alábbiakban néhány érdekességet tudhattok meg a Vas és Üveg Városáról.

  • Zaun egy német szó, ami kerítést/sövényt jelent
  • Zaun eredeti nevei Oshra Va'Zaun és Kha'Zaun voltak
  • Az eredeti történet szerint a Twisted Treeline Zaun utolsó élő erdeje volt, végül átírták úgy, hogy az Árgy-szigetekhez tartozzon a Kanyargó rengeteg
  • Zaunt a dieselpunk, a biopunk és a steampunk inspirálta
  • A rangsorolt kitüntetések közül a Bronz rangot szimbolizáló reprezentálja Zaunt

  • Zaun mérgező levegővel és egy olyan alvilággal rendelkezik, amely szó szerint káros a polgárok egészségére. Állítólag az írók Chicagót vették alapul, amikor Zaunt papírra vetették

Az alábbi galériában tekintsd meg Zaun LoL-hőseit Yu-Gi-Oh! kártyákként!

Neked melyik egyedi kártya a kedvencetek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.