Micimackó után Bambiból is vérengző szörnyeteg válhat

Ez nagyon nem az a Bambi lesz, mint akit eddig ismertünk.

Bár ha belegondolunk adja magát a kérdés, gyerekkorunkban még sem jutott eszünkbe, hogy mi lett volna, ha Bambi megbosszulja az anyja halálát a rajzfilmben? Ne nevess, fontos kérdés ez, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan megkaphatjuk a választ és láthatjuk majd, hogy mi lett volna ha Bambi begőzöl és elkezdi legyilkolni az erdő lakóit, anyja gyilkosát keresve.

Nagyon úgy tűnik, hogy Micimackó és Malacka horrorfilmes feldolgozása után Bambi is hasonló sorsra jut. A Bambi: The Reckoning forgatása 2023 januárjában kezdődhet el, ráadásul annak a Rhys Frake-Waterfieldnek köszönhetően, aki a Winnie-The-Pooh: Blood and Honeyval is megörvendeztette a rajongókat.

Bár elsőre elég elvetemültnek tűnik már csak ötlet is, jobban belegondolva még izgalmasabb is ez a projekt, mint a Disney-féle élőszereplős feldolgozások mostanában. Mi csak egyet kérnénk, a vérgőzös Bambi után szeretnénk látni, ahogy a Disney-féle Hercules a God of War Kratosának módjára neki megy az istenségeknek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.