LoL: Hiába dolgozol a Riotnál, ha kell, téged is bannolnak

A LoL-os szakembernek nem úgy sikerültek a meccsei, ahogy szerette volna.

Mindenkinek lehet rossz meccse, akár rossz napja is, amikor semmi nem jön össze, a halálok és a vereségek gyűlnek, a győzelmek és a gyilkosságok elmaradnak. Rangsorolt meccseken ez frusztráló, hiszen visszavethet a mászásban, de normál mérkőzésen – ideális esetben – csak vállat vonunk, és továbblépünk. Már ha erre lehetőségünk van, és nem ajándékoz meg a Riot Games egy bannal. Hozzá kell tenni, nem egyszerű ezt kiérdemelni, ha simán csak rosszul játszol, azért valószínűleg elfogod kerülni a kalapácsot. Nem árt persze, ha nem írkálod be a chatre, hogy feedelsz vagy épp intelsz. Márpedig ha így teszel, mindegy ki vagy, kitilthatnak. Még akkor is, ha történetesen ott dolgozol.

Így járt Riot Phlox is. Akiben felmerül a gyanú, hogy nem is ő volt, megnyugodhat, mi nem tudjuk az idéző nevünkbe beleírni, hogy Riot, így egész biztosan Ezra “Phlox” Lynn, a Riot egy játéktervezője – aki az Idézők szurdokában ténykedik, dolgozott a dzsungelváltoztatásokon, és tagja a balance teamnek – kapta a tiltást. Miért is járt így? Egész egyszerűen intelésért. Normál meccseken játszott, főként Ryze-zal, de egészen borzalmasan. 13 mérkőzés alatt 183-szor halt meg, ami 10,7-es átlagot jelent, az utolsó három meccsén 14-szer, 21-szer és 16-szor halt meg. Őszintén nem értem, hogy lehet ezt összehozni, neki mégis sikerült.

Mindezért pedig 14-napos pihenővel jutalmazta a rendszer. Persze neki jár az a privilégium, hogy hamar feloldották a tiltását, ezzel nincs is baj, nem árt, ha az egyensúlyon dolgozó szakember hozzáfér a játékhoz. Azóta egyébként körülbelül ott folytatta, ahol abbahagyta. Ryze valóban nem most éli legjobb korszakát, de ennyire azért nem gyenge. Reméljük lassan más hőst is választ, mert hiába Riot-alkalmazott, legalább 4, de inkább kilenc játékos játékélményét teszi tönkre meccsenként a teljesítményével. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Téged bannoltak már feedelésért?