LoL: A leghaszontalanabb alsó ösvényes párosok

LoL: A leghaszontalanabb alsó ösvényes párosok

Egyszerűen vannak olyan botos párosok, amelyeknek nem szabadna működniük.

A League of Legendsben több cél is lebeghet a játékosok szeme előtt. Minél magasabb rang elérése rangsorolt módban, minél több hős kihúzása mastery 7-re, vagy épp olyan kihívások teljesítése, amiknek nem igazán van értelmük. Ilyen az, hogy válaszd ki a lehető legrosszabb alsó ösvényes párost, majd nyerj vele mérkőzést. Neked sikerülne?

Kassadin support és Evelynn ADC

Az Ürességből érkező mágus elképesztően szenved a korai szakaszban, ha agresszív távolsági hős ellen kell harcolnia. Képzeld oda mellé azt az orgyilkost, amelyik szinte csak a dzsungelben képes kifejteni az erejét. Ez a duó sem farmolni, sem cserélni nem tud a 6. szint eléréséig, utána esetleg lehet keresnivalójuk, ugyanis a betalált csábítás után van annyi sebzés bennük, hogy eltakarítsanak egy papírabb hőst.

Aurelion Sol ADC és Master Yi support

Ugyan minimális távolságot tud tartani Au Sol, de a farmolás és az ösvény menedzselése csak egy dolog. Mivel a mellette lévő karakter gyakorlatilag kizárólag sebzéssel rendelkezik, ezért a cserékbe nem tud belebonyolódni a páros. Burstjük ugyan van, de még az sem az igazi, mivel Yinek a felerősített alaptámadásokra szüksge van ahhoz, hogy befejezzenek kiiktatásokat. 

Rell ADC és Yuumi support

Botrányos farmolási lehetőségek, elképesztően kevés sebzés. Persze az ütéseket lehet bírni, mégiscsak egy tankról van szó, de ennél több egyszerűen nincs bennük. Távolról teljesen haszontalanok, ezért torony alatt sem tudnak igazán hozzászólni a minionokból származó arany megszerzéséhez. Talán a legrosszabb szinergia, ami két karakter között létezik úgy, hogy az egyik kifejezetten egy támogató hős.

+1 A csapattársaid, játsszanak bármit

Bizony, sajnos rengeteg alkalommal fordul elő, hogy óriási differencia alakul ki a két bot lane duo között már a korai szakaszban. 2v2 harcokat buknak a társaid, indokolatlan mennyiségben maradnak le a farmolás területén, aztán persze okolják a többieket, így rombolva a csapat mentálját.

Szerintetek melyik a legrosszabb alsó ösvényes páros, amit választani lehet?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik a rosszabb bot duo?