FIFA 23: Megérkezett a World Cup ICONs első csapata

A FUT Hősök után megérkeztek az ikonok is.

Egy kicsit pangás van az új tartalmak terén, ahogyan a játékosoknak és minden futballszurkolónak, úgy az EA-nek is a 2022-es katari világbajnokság köti le a figyelmét. A közösségi oldalát is a vb-tartalmak uralják, és az Ultimate Teambe is az ezzel kapcsolatos promociók és csapatok érkeznek. Ilyen volt a Path to Glory, és most a Road to the World Cup is, valamint kaptunk világbajnokság témájú FUT Hősöket, most pedig megérkeztek a legnagyobb legendák: a World Cup ICONok. Az első csapat péntek óta elérhető a packokban.

Az első vb-s ikonok november 11-én érkeztek meg a World Cup Swaps jutalmak részeként. Az első csapatot pedig pénteken adta ki az EA, de további lapokra számíthatunk majd másik csapat, SBC-k és objective-ek révén. Mint ez általában lenni szokott, most is egy hétig lesznek a csomagokban, amikor várhatóan a 2. csapat kártyái váltják fel őket.

A World Cup Icons egy új kártyatípus, és részei annak a változásnak, amelyet a FIFA 23 Ultimate Teamben az ikonkártyákhoz hoztak. Az Icon Momentset a Campaign Icons váltotta fel, amelyek az egész szezonban előfordulnak majd, és bizonyos promók részeként érkeznek meg. Ezek a kártyák Swaps jutalmakként, saját SBC-ken keresztül és csomagokban is megjelennek majd az FIFA-év során. A csomagokban lévő Base és Mid verziójukat fogják helyettesíteni. Az EA azt is elmondta, hogy a csomagokban elérhető kampányikonok esetében az a verzió egy jövőbeli SBC-ben is megjelenhet, legalább két hónappal azután, hogy először elérhetővé váltak.

Mi történt eddig a világbajnokságon? Sok meglepetés, a reméltnél több 0-0, búcsúzó Katar, a szakadék szélén álló Németország, gálázó Franciaország. Ki látta előre azt, hogy Costa Rica 1 kapuralövéssel előzi Németországot? Azt, hogy Szaúd-Arábia legyőzi Argentínát vagy Marokkó Belgiumot? A csoportok viszonylag egységesek, arra nem lehet panaszunk, hogy a harmadik fordulót tét nélkül rendeznék majd meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Kit szeretnél megszerezni közülük?