FIFA 23: Forrong a közösség az EA legújabb változtatása miatt

FIFA 23: Forrong a közösség az EA legújabb változtatása miatt

A módosítás nagyon megnehezíti azok életét, akik csak este tudnak 1-2 órát játszani munka vagy iskola után.

Ezt ismét eltolta az EA, sikerült olyan módosítást, pontosabban korlátozást hozniuk az Ultimate Teammel kapcsolatban, amit nagyon nem fogadott pozitívan a közösség. A változtatás a FIFA World Cup Swaps kapcsán érkezett és rengeteg játékost érint érzékenyen. A FIFA 23-ban a World Cup Swaps lehetővé teszi a játékosok számára, hogy bizonyos célok teljesítésével világbajnoki témájú jutalmakat szerezzenek. November 11. és december 23. között a játékosok összesen 50 Swaps tokenre tehetnek szert. 

Azonban ezt most nehezebb lesz összeszedni. A FIFA World Cup Swaps online friendlies mérkőzések remek alkalmat nyújtottak arra, hogy ezeket farmoljuk, ám a korlátozások jelentősen megnehezítették a folyamatot. A World Cup Swaps Token megszerzéséhez a játékosoknak olyan csapatokkal kell meccseket nyerniük, amelyekben az egyes nemzetek világbajnoki témájú kártyái szerepelnek. Például hat Live FUT Friendly FIFA World Cup Swaps mérkőzés megnyeréséért – amelyeken legalább hat holland világbajnokságon szereplő játékos szerepel, egy token jár. A játékmódban van egy olyan funkció, amely minden mérkőzésen aranygólt jelent, vagyis az első gól győz. Ez jelentősen meggyorsítja a farmolást. Azonban ennek vége, mivel az EA tegnap 10 meccses óránkénti limitet adott a játékmódnak. Ez azért kerülhetett be a játékba, hogy kiküszöbölje azt a gondot, amikor a játékosok átmeneti tiltást kaptak, ha túl sokszor játszottak a móddal egymás után. A közösség persze nagyon mérges lett, korlátozni a játszható meccsek számát elég felháborító lépés a cég részéről. Főleg azok jártak rosszul, akik este csak 1-2 órát tudnak játszani, mert így jóval nehezebb dolguk lesz megszerezni a zsetonokat.

Ha már a 2022-es katari világbajnokságnál járunk, túl vagyunk az első két fordulón, Katar és Kanada már biztosan nem juthat tovább, míg Portugália, Brazília és Franciaország már ott van a kieséses szakaszban. Ma Ecuador Szenegállal csap össze, ami valószínűleg a második helyről dönt, Hollandia Katarral, míg este 20 órától parázs harc várható az USA-Irán és a Wales-Anglia összecsapásokon, ahol teljesen nyílt még a továbbjutás kérdése.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted jó ez a változtatás?