Megjött a kokainos mackóról szóló film első plakátja

Megjött a kokainos mackóról szóló film első plakátja

Az igaz történet alapján elkészült alkotás február 24-étől tekinthető meg.

Tényleg elkészítették a természet egyik legkülönlegesebb állatáról szóló mozifilmet és 2023-ban be is mutatják. Elizabeth Banks foglalt helyet a rendezői székben, a sztorit pedig Jimmy Warden írta. A történet viszont valós eseményeken alapul, ugyanis mint kiderült 1985 szeptemberében Andrew Thornton drogot csempészett Kolumbiából repülőn az Egyesült Államokba, majd egyszer csak kihajított 15 kg kokaint a gépből és ő is utána ugrott. Nem sikerült jól a manőver, közvetlenül az ugrás után beverte a fejét a repülőgép farkába, elvesztette az eszméletét és végül már a zuhanás közben meghalt.

Holtestére egy férfi talált rá Knoxville közelében és mivel Thorntonnál fegyver volt, illetve golyóálló mellényt viselt, a hatóságok ezért azonnal nyomozni kezdtek. Így fedezték fel a kokainnal teletömött csomagot is, de az utolsó táska csak 10 hónappal később került elő. Egy döglött medvét is találtak mellette, az állat ugyanis nagyjából 30 kiló kokaint fogyasztott el. A macit végül kitömték, majd egy Lexingtonban található plázában állították ki.

A film nagyjából ezt dolgozza majd fel, némileg feltúrbózva, hiszen a Cocaine Bearben a főszereplő állat újfent beleszippant a szállítmányba, a szer hatására viszont minden útjába kerülő tárgyat és személyt letarol. Befutott közben a film első posztere is és tényleg úgy tűnik, hogy nagy ámokfutást rendez februárban a beállt maci:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!