Hirdetés

Heti akciós LoL-skinek: Egészen kedvező hetet kaptunk

Olcsón vennél szép hőskinézeteket? Eljött a te időd!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

Balhé a Roblox körül, Csacsi és bluerzor is belevág a szezonba és ütős lett a The…

Egyre csak kavarognak a dolgok Roblox körül és úgy néz ki csúnya vége lehet az egésznek. Vizicsacsi és bluerzor is megkezdte a 2023-as évet és közben befutott a The Mandalorian 3. évadának előzetese is.

Hirdetés

Szokás szerint megérkeztek a League of Legendsben a heti leárazások, amik öt hőst és 15 akciós kinézetet foglalnak magukba. Lássuk is gyorsan, hogy ezúttal milyen skinekre csaphatunk le jóval kedvezőbb áron!

Ahogyan az általában lenni szokott, most sincs 1000 Riot Pointnál drágább hőskinézet. Kaptunk négy egészen olcsó kinézetet, négy drágábbat, és hat középkategóriásat. Tehát az is bőven válogathat, akinél a számláló kicsit többet mutat, és az is, akinél nincsenek RP-halmok. A legkevesebb in-game valutába egyébként a Feketeöves Udyr kerül (208 RP), míg a legdrágább az Óceán dala Zeri.

Azonban ahogyan azt már megszokhattátok, először jöjjön az az öt karakter, amelyet jelentős kedvezménnyel vehettek meg RP-ből. Mivel a hősöket kék esszenciából is megszerezhetitek, ezért csak akkor érdemes valódi pénzt áldozni rájuk, ha gyorsan szeretnétek gyarapítani a gyűjteményt.

  • Vladimir: 434 RP (-45%)
  • Renekton: 395 RP (-55%)
  • Maokai: 395 RP (-55%)
  • Zed: 484 RP (-45%)
  • Zeri: 682 RP (-30%)

Ahogyan már említettük, ezen a héten is vásárolhatunk kedvezményes Óceán dala kinézetet, az aktuális skincsalád pedig a Bűnvárosi rémálom, amely 2 hősnél is leárazást kapott. Ennek ellenére nem egyszerű a választás, mert augusztus 19 óta jóval drágább lett az RP, mint korábban. Azonban szép skinek kerülhetnek a birtokodba, így amennyiben fájt a fogad valamelyikre, most azért olcsóbban megveheted, így érdemes elgondolkodni a lehetőségen.

AZ ALÁBBI GALÉRIÁBAN MIND A 15 HETI AKCIÓS LOL HŐSKINÉZETET MEGTALÁLJÁTOK PONTOS ÁRRAL ÉS A KEDVEZMÉNY MÉRTÉKÉVEL!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

TE MELYIK LEÁRAZOTT HŐST SZERETED A LEGJOBBAN?

Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!