12 napos Tankácsony: Napi streamek rejtélyes dropokkal

12 napos Tankácsony: Napi streamek rejtélyes dropokkal

Ünnepeljük együtt az Ünnepi hadművelet kezdetét streamekkel, tankácsonnyal és rejtélyes, fantasztikus meglepetésekkel teli Twitch-dropokkal.

November 30. és december 11. között, kapcsolódj be az élő közvetítésekbe a World of Tanks hivatalos Twitch-csatornáján, és szerezz ajándékokat minden nap! A streamcsapatunk olyan izgalmas programokkal készült, mint például:

  • a World of Tanks ünnepi falujának felfedezése
  • a különleges vendégtől kapott, játékon belüli küldetések teljesítése
  • bepillantás az ünnepi tevékenységekbe
  • egy nemzetközi torna
  • és sok más meglepetés a nagyszerű tankácsonyi hangulat érdekében

Napi tankácsonyi streamek

Nézz be minden nap a jutalmakkal teli Twitch-dropokért!

Hivatalos angol streamek

Hivatalos német streamek

Dropok a hivatalos World of Tanks-csatornán

Csatlakozz a tankácsonyi mókához legalább 2 órára, hogy megkaphasd a napi rejtélyes dropot. A Tankácsony-streamek első tíz napjának mindegyikén egy új ajándékot szerezhetsz, például fogyócikkeket, személyes tartalékokat, WoT prémium fiókot, és még sok mást. A legszerencsésebb követőink még egy prémium járművet is kaphatnak ingyen! A 11. és 12. nap a torna napja, és ezekre a napokra különleges dropokkal készülünk. A rejtélyes dropok helyett normál dropokat szerezhetsz be játékon belüli finomságokkal, valamint havi Twitch-droptokeneket a játékbeli dropbolt visszatérésének alkalmából.

A rejtélyes dropok egy garantált véletlenszerű tárgyat adnak a megadott listából. Nagy értékű tárgyak, például járművek, kisebb valószínűséggel szerezhetők meg belőlük, mint a gyakoribbak. Ha kaptál egy rejtélyes dropot, és szeretnéd megtudni, mit rejt, majd bezsebelni az ajándékot, akkor december 31.06:00-ig (CET) jelentkezz be a játékba.

12 napos Tankácsony: Kiemeltek

Tankácsonyi jótékonysági rendezvény – december 5-től december 16-ig

A Tankácsony nem csak arról szól, hogy nagyszerű ajándékokat kapsz, hanem a kevésbé szerencséseknek való adakozásról is. Ne hagyd ki az idei jótékonysági esemény bejelentését – csatlakozz hozzánk az adományozásban!

Téli meghívásos torna – december 10. és 11.

A világ legkülönbözőbb tájairól érkező 6 csapat küzd meg egymással a harcmezőn a dicsőségért és a fantasztikus díjakért vívott összecsapásban. Tarts velünk ezen az akciódús nemzetközi tornán, amit magyarul is figyelemmel követhetsz.

Kövess Minket!