Film: Maga Keanu Reeves árult el új részleteket a John Wick spinoffról

Film: Maga Keanu Reeves árult el új részleteket a John Wick spinoffról

Várhatóan nem fogják vissza a brutalitást a John Wick egyik mellékvágányán érkező moziban.

Tegnap ért véget a Comic-Con Experience 2022, a több száz ezer látogatót megmozgató hatalmas brazíliai rendezvény. A COVID-19 miatt az elmúlt években nem tudták megrendezni az eseményt, de São Paulo ismét megnyílt a filmőrültek számára. Természetesen a legnagyobb világsztárok szájából igyekeztek minél több pletykát "kiénekelni" az ottani újságírók, így történhetett meg, hogy maga Keanu Reeves árult el újabb részleteket a John Wick készülő spinoffjáról, a Ballerináról.

„Egy olyan nőről van szó, akit nehéz körülmények közé sodort az élet, aki bosszúra éhezik. Valaki megölte az apját. De ki lehetett az? A múltban történtek megértése az, amely a nő számára az utazást jelenti. Fiatal korában elvesztette az apját, nem igazán tudja, hogy mi történt. Mindössze annyi rémlik neki, hogy aki belépett a házukba, majd megölte az apját, annak a valakinek volt egy tetoválása. Ahogy azt a John Wickekben már megszokhattátok, ha valakinek van egy tetoválása, ott történni fog valami.”

Az Ana de Armas által játszott főhős egy bosszúfilmben kapja meg a főszerepet, amelyben Reeves is valamekkora szerepet kap majd. Az 58 éves angol-kanadai színészóriásnak tetszik a forgatókönyv, jónak tartja a sztorit, így már alig várja, hogy mozikba kerülhessen. A forgatások már zajlanak a háttérben, Reeves azonban azt nem árulta el, hogy pontosan hol tart a projekt. Len Wisemant ültették oda a rendezői székbe, akinek a 2021-es Total Recallt, valamint a 2003-as Underworldöt is köszönhetitek. A Ballerinában visszatér Anjelica Huston (The Director), Ian McShane (Winston) és Lance Reddick (Charon), így kifejezetten jó előjelekkel várhatják a John Wick-rajongók a premiert.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te láttad az összes John Wick-filmet eddig?