Már LoL-ozhatsz és VALORANTozhatsz is, miközben várod a géped

Már LoL-ozhatsz és VALORANTozhatsz is, miközben várod a géped

Még közelebb szeretnék hozni az embereket a Riot Gameshez.

Bizonyára vannak köztetek olyanok, akikkel előfordult már, hogy a repülőgép indulásáig nem igazán tudták elütni az időt. Ebben az esetben megoldást jelenthetne egy olyan pihenő, amelyet Dél-Koreában, Incshon városában alakított ki a Riot Games. A League of Legends és VALORANT fejlesztője és kiadója úgy döntött, hogy itt az ideje egy lounge teremnek, ahol bárki játszhat egy jót, sőt még nyerhet is apró tárgyakat.

Természetesen az amerikai vállalat ismét kitett magáért, egészen látványos megoldásokkal alapozták meg a betérőknek a riotos hangulatot. A bejáratnál életnagyságú Ahri és Jett szobrok várnak, majd elmerülhetsz a rengeteg apró merchben, amelyek közül többet is megnyerhetsz. Mindössze annyi a dolgod, hogy egy kitűzött pontszámot érj el a célzásra épülő valorantos mini-játékban. Kifejezetten jó döntésnek tűnt, hogy az első ilyen egységet az Inchon International Airport épületében hozták létre, ugyanis ez a legnagyobb reptér egész Dél-Koreában. Több mint 130 célállomásra lehet innen utazni, amelyet évente több millió utas meg is tesz.

Ti kipróbálnátok, hogy milyen lehet egy ilyen pihenőhelyen LoL-ozni és/vagy VALORANTozni?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te LoL-ozol vagy VALORANTozol inkább?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.