Elindult a nevezés a 225 ezer forintos összdíjazású K&H e-Kupa FIFA 23 1v1 versenyére!

Elindult a nevezés a 225 ezer forintos összdíjazású K&H e-Kupa FIFA 23 1v1 versenyére!

Újra visszatér az ország egyik legnagyobb és legnívósabb FIFA versenye, és az eddigiekhez képest még nagyobb összdíjazás várja a résztvevőket.

December 18-án az ősszel megjelent új FIFA játék és a karácsony megünneplése alkalmából idén sem maradhat el a K&H e-kupa FIFA23 1v1 verseny. Természetesen ebben az esztendőben is az MTK Budapest Esport Arénája ad otthont a virtuális mérkőzéseknek, azonban az esemény néhány része változik az eddigiekhez képest. Többek között az előttünk álló hétvégén két selejtező áll a játékosok rendelkezésére, hogy biztosítsák a helyüket az offline esemény küzdelmeiben.

A versenyt illetően a kvalifikációk crossplatformon zajlnak, tehát PS5, XBOX Series X/S, illetve PC-s játékosok is nevezhetnek. Azt viszont fontos tudni, hogy a torna helyszíni döntője PS5 platformon kerül megrendezésre. A selejtezők időpontjai – a linkekre kattintva lehet regisztrálni:

  1. selejtező – K&H e-kupa FIFA23 1v1: December 10.
  2. selejtező – K&H e-kupa FIFA23 1v1: December 11.

Mindkét selejtezőből a legjobb 4-4 játékos jut a fináléba, melyet december 18-án az új Hidegkuti Nándor Stadionban tartanak meg. Ettől függetlenül minden játékosnak kötelező csatlakozni a HUNESZ Intercom Discord csatornájára! Az eseményen kizárólag 16 éven felüli magyar állampolgárok indulhatnak. 16-18 év közöttieknek a versenyzés csak szülői engedéllyel lehetséges, melyet a verseny@hunesz.hu - ra kell elküldeni. A dokumentum ITT érhető el. Nevezők számától függően egyenes, vagy alsó-felső ágas rendszer, Bo2 fordulókkal. Amelyik játékos a két mérkőzés alatt összesítésben több gólt lő, az jut tovább. Ha a 2. meccs után döntetlen, úgy új mérkőzést kell kezdeni aranygól szabállyal.

Az összdíjazás pedig az alábbiak szerint alakul az első három helyezett között:

A K&H FIFA 23 e-kupa utolsó meccsének lefújása után a 2022-es katari FIFA-világbajnokság döntőjét is megtekintheted és szurkolhatsz! A nézői részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

https://khkupa.esport1.hu/

A mérkőzéseket hatalmas kivetítőkön lehet majd követni, helyszíni kommentárral. Tehát, ha nem szeretnél lemaradni a K&H e-kupa FIFA23 1v1 versenyéről, akkor regisztrálj a fentebb közzétett honlapon és vésd fel a naptáradba december 18-át, hogy biztosan ott lehess a LAN-on. Aki pedig esetleg nem tud kilátogatni a helyszínre, az sem marad le az izgalmas összecsapásokról, hiszen a mérkőzéseket élőben lehet követni majd az esport2.tv Twitch csatornán!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!