Itt az első teaser az Oscar-díjas Élősködők rendezőjének, Bong Joon Ho új filmjéből

Itt az első teaser az Oscar-díjas Élősködők rendezőjének, Bong Joon Ho új filmjéből

„A halál nem szórakoztató… de legalább megélhetést biztosít.”

2020-ban történelmet írt Bong Joon Ho, hiszen az 2019-es Élősködők (Parasite) – melynek rendezője és forgatókönyvírója is ő volt – lett az első az amerikai filmakadémia díjkiosztóján, amely nem angol nyelvű filmként diadalmaskodott a legjelentősebb kategóriában. A mű a 2020-as Oscar-gálán diadalmaskodott a legjobb film, a legjobb rendező, a legjobb nemzetközi játékfilm és a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriákban is. Az Oscar-díjas rendező pedig most egy újabb nagy dobásra készül.

Edward Ashto Mickey7 című könyve alapján készíti el ugyanis a Mickey17 című filmet, amelyből most megérkezett az első látnivaló is. A mozi a Plan B Entertainment égisze alatt jöhetett létre, zenéjét pedig Jae-il Jung zeneszerzőnek köszönhetjük, aki egyébként az Élősködők esetében is gondoskodott a soundtrakcről.

A könyvben nem meglepő módon a főszereplő Mickey 7, a jeges Niflheim gyarmatosítására küldött emberi expedíció egyik alkalmazottja. Olyan küldetésekre szakosodott, amelyek túl veszélyesek mások számára, halála esetén pedig egy klónként éled újjá, emlékeinek egy része pedig megmaradnak. A niflheimi felfedezőútnak pedig már hatszor vágott neki, de egyszer sem sikerült elérnie a célját. Amikor Mickey7 eltűnik és ismét halottnak hiszik, de visszatér a küldetés bázisára, azzal szembesül, hogy egy új klón, Mickey8 vette át a helyét. Alighanem innen veszi majd kezdetét a film is, melyben a főszereplőt Robert Pattinson alakítja, rajta kívül pedig olyan szerepelnek még az alkotásban, mint Steven Yeun, Naomi Ackie, Toni Collette, és Mark Ruffalo.

A filmet 2024. március 29-étől vetítik majd a mozikban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!