Kiderült mikor érkezik a Black Adam az HBO Max kínálatába

Kiderült mikor érkezik a Black Adam az HBO Max kínálatába

Láttad már a filmet? Hogy tetszett?

Az ősz egyik legnagyobb dobása lehetett volna, helyette a DCEU egyik újabb bukása lett, már ami a bevételeket illeti. A Black Adam jött, látott és bár a közönség egy része megkedvelte, a kritikusok alaposan lehúzták, így a kasszáknál sem teljesített úgy, ahogy azt várta a stúdió. Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy jókora veszteséget könyvelhet majd el magának a film.

Dwayne Johnson, a film főszereplője, egyben Black Adam megformálója, többször elmondta véleményét a közösségi médiában, miszerint nem érdekli a kritikusok véleménye, egyedül annak örül, hogy a közönség nagyja szerette a filmet. És valljuk be őszintén, igaza is van. Jómagam sem láttam még a filmet, nem vagyok egy nagy DC-rajongó, de az biztos, hogy ne a kritikusok véleménye miatt hagyjatok ki egy mozit. Biztos, hogy nem az év filmje a Black Adam, de lehet, hogy 2 óra és 5 percnyi szórakozást nyújt majd, ha az egekbe lőtt elvárások nélkül ültök be a filmre.

Nemsokára pedig már moziba sem kell menni a filmért, hiszen a Black Adam jövő héten érkezik az HBO Max kínálatába, december 16-tól már akár otthon is megnézhetitek majd.

Nagy a felfordulás egyébként a DC körül. Hosszú évek alatt sem tudták egyszer sem megismételni a Marvel sikereit, nemrég pedig vezetőségváltást történt. A napokban ki is szivárgott, később pedig maga James Gunn is megerősítette, hogy alaposan újragondolják a DC-filmek menetét, volt is amit már töröltek. Meglátjuk ez elég lesz-e a sikerhez.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!