FIFA 23: Kihirdették november legjobbját a Bundesligában

FIFA 23: Kihirdették november legjobbját a Bundesligában

A világbajnokság már nem sikerült ennyire jól számára.

Habár a futballvilág és az EA is a világbajnoksággal foglalkozik, melynek negyeddöntője pénteken indult el, Hollandia Argentínával, míg Horvátország Brazíliával csapott össze, és Messiék, valamint Modricék jutottak be az elődöntőbe, míg a másik ágon Franciaország-Marokkó összecsapást rendeznek a fináléba kerülésért. A vb alatt a Team of the Week szünetet tart, mivel a top bajnokságok is állnak, de a Player of the Month díjat kiosztották még úgyis, hogy csak egy csonka hónapunk volt. A Bundesligában pedig nem más nyert, mint Serge Gnabry. A német szélső a katari foci vb-n már nem volt ennyire sikeres, hiszen a Nationalelf nem élte túl a csoportkört.

Gnabrynak négy klubgól így is belefért az idejébe, így teljesen jogosan lett ő a novemberi POTM győztese. Kaptunk is hozzá egy SBC-t az Ultimate Teamben, amely csütörtökön indult el és egészen január 7-ig van időnk összerakni egy csapatot, hogy teljesítsük.

Mit kell pontosan tenni a 87-es OVR ratingű kártyáért? Legyen a csapatban

  • Legalább egy Bundesliga-játékos
  • Legalább egy 85+ játékos
  • A Squad rating legalább 83

Ezért már meg is kapjuk Gnabry POTM lapját. Az SBC teljesítése körülbelül 16 ezer FUT érme. Íme egy megoldás, hogy hogyan raktatod ki az SBC-t (ez csak példa).

Amennyiben pedig még gondolkodnál rajta, hogy szükséged van-e rá, íme a statisztikái:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!