Újdonságok érkeztek az eFootball 2023-ba

Újdonságok érkeztek az eFootball 2023-ba

A kezdés döcögve ment, de egyre nagyobb lendületbe kerül az eFootball.

FIFA vagy PES? Sok-sok éven át ez osztotta meg a futballszimulátorok rajongóinak millióit. A kérdés a mai napig nem egyértelmű, mégha a FIFA rendelkezik is némi előnnyel a piacon. Azonban a PES formulát váltott és a Konami eFootball néven adta ki tavaly. A névváltoztatás utáni rázós kezdés után úgy tűnik, hogy az eFootball 2023 ismét lendületbe jött. Számos frissítés és új funkció finomította a játék egészét, így az eFootball 2022 már a múlté!

A Konami nemrégiben azt is bejelentette, hogy elindítja új, rajongókra összpontosító esport-tornáját, a "Coppa eFootball Italia"-t. Mi is ez pontosan? A hét legjobb olasz klubot felvonultató Coppa eFootball Italia tornán három különböző játékos fog részt venni, akik háromfős csapatokat alkotva képviselik a versenyző klubokat. A csapatok egy kiválasztott ifjúsági válogatott játékosból, egy profi esport-játékosból, aki jelenleg a meglévő csapatukban szerepel, és egy klubszurkolóból állnak majd, aki megnyeri az online selejtezőtornát. A győztes klub egy fődíjat vihet haza, beleértve egy speciális eFootball multimédia- és játékközpontot, amelyet az ifjúsági edzőközpontjában állítanak fel.

Ami pedig a játékot illeti, Az eFootball 2023 már teljes mértékben játszható mobilon. Ez jó hír a rajongók számára, mert hosszú ideig kellett várni arra, hogy a játék visszatérjen a platformra. Számos általános javítás történt, többek között a szoftver stabilitását és a grafikát érintő kiigazítások. A v2.0.2-es frissítés egy olyan hibát is kijavított, amelynek következtében a kezdőcsapatban megjelenő játékosok tévesen duplikálódtak a "Cserejátékosok" és a "Tartalékok" képernyőkön. Emellett a Konami két korábbi partnere is visszatér az eFootball 2023-ban: az AC Milan és az Inter Milan, vagyis két nagyágyúval bővül a játék. Ennek köszönhetően bemutatkoznak a klubok játékosai, hivatalos szerelések, logók és a közös stadionjuk, a San Siro is. Egy exkluzív megállapodás keretében a Liga BBVA MX is bevezetésre kerül az új szezonban, így mind a 18 mexikói klub bekerül az eFootball 2023-ba. Két új eFootball játékos nagykövet is csatlakozott a listához: Trent Alexander-Arnold és Bruno Fernandes. Itt még nem értek véget a jó hírek. A Konami még szeptemberben leplezte le azt a vadonatúj kártyakategóriát, amely az eFootball 2023-ban a myClub módba érkezik, ez pedig nem más, mint az Epic kártyák. Az Epic kártyák olyan legendás játékosok, akik az eredeti értékelésükön felül is növekedési potenciállal rendelkeznek, így a szezon során a klubod legjobb játékosai között maradhatnak. Az első három Epic-kártyát az eFootball egyik új partnerklubjának, az Internek a játékosai kapták, de Wesley Sneijder (OVR 83), Dennis Bergkamp (OVR 82) és Lothar Matthaus (OVR 83) egyaránt használható lesz a játékban, sőt azóta az alábbi három brazil legenda is kapott ilyet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!