Íme az első kép a Joker folytatásáról

Íme az első kép a Joker folytatásáról

A kép alapján Joaquin Phoenix megint kitett magáért.

A Joaquin Phoenix által alakított Joker rengeteg néző tetszését nyerte el – hatalmas siker lett a film a kritikusoknál és a kasszáknál is – amely a színésznek Oscar-díjat ért. Nos, a rajongók izgatottak lehetnek, mert zöldutat kapott a folytatás, amelyet már el is kezdtek forgatni!

A rendező Todd Phillips tette közzé közösségi oldaán a képet, ahol azt láthatjuk, hogy a címszereplőt alakító színészt éppen megborotválják a Joker: Folie À Deux egyik jelenetében. Phillips egyébként azt fűzte hozzá a képhez, hogy „Első nap. A mi fiúnk. #joker". Ami egyből feltűnik, az az, hogy Phoenix megint mennyire vékony a szerep kedvéért. A cím elsőre értelmetlennek tűnhet, azt jelenti „kettőjük közös őrülete", ugyanis visszatér a képernyőre Harley Quinn, akit Lady Gaga alakít majd.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Todd Phillips (@toddphillips) által megosztott bejegyzés

Bár a cselekmény részleteiről még nem sokat tudunk, a Joker 2 az Arkham Asylumban fog játszódni. A film másik érdekessége, hogy musical lesz, ami határozottan más hangvételű, mint az első film, hiszen a Joker sötét, komor és már-már realista hangvételű volt, mivel a társadalom különböző bajait feszegette. Az éneklés a filmekben sem áll távol Lady Gagától, aki a 2018-as Csillag születik filmmel elnyerte a legjobb eredeti dalért járó Oscar-díjat, tökéletes választás Phoenix mellé a főszerepre ebben a filmben. Phoenix zenei és énekesi képességeit sem szabad figyelmen kívül hagyni, hiszen a 2005-ös Walk The Line (A nyughatatlan) című filmben Johnny Cash szerepét alakította, amiért Oscar-jelölést kapott. Joker: Folie À Deux a tervek szerint 2024. október 4-én kerül a mozikba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!