FIFA 23: Holnap érkezik a világbajnokság utolsó promója

FIFA 23: Holnap érkezik a világbajnokság utolsó promója

A hétvégén lezárul a katari labdarúgó világbajnokság, karácsonykor pedig a FIFA is továbblép.

A világbajnokság a végéhez közeledik, de ez nem azt jelenti, hogy nem érkezik még egy vb-tartalmú promó az Ultimate Teambe. A jelenleg futó Phenomst ugyanis pénteken a Team of the Tournament váltja le. Az egyhetes esemény zárja le ezt az egy hónapot, amely a világ legjobb válogatottjaival foglalkozott. A TotT a torna legjobbjait állítja középpontba. Ugyan a bronzmeccs és a döntő végeredménye még ismeretlen, de több, mint 60 meccset láttunk már, ami alapján az EA meghozta a döntését.

„Végül, ahogy a világbajnokság a végéhez közeledik, a FIFA 23 megünnepli az út során legjobban teljesítő játékosokat, és a torna csapatának tagjaivá koronázza őket, valamint véglegesen felturbózott tárgyakkal jutalmazza őket” – áll az EA közleményében. Ez alapján jó statisztikákkal rendelkező kártyákra számíthatunk, a legjobbak valószínűleg 90 felett lesznek OVR ratingben. Mint mindig, az új WC TOTT-kártyák is bekerülnek a csomagokba, és remélhetőleg még több fog megjelenni az Objective-eken és az SBC-ken keresztül, ahogy az a promók során szokott lenni.

Arról azonban nem tudunk beszámolni, hogy kik lesznek ennek a tagjai, nem nagyon szivárgott ki információ ezzel kapcsolatban. Ennek ellenére nem lennék meglepve, ha Gvardiol, Livakovic, Messi, Mbappé vagy épp Griezmann bekerülne, de Hakimi vagy Ziyech is esélyes Marokkó menetelése okán.

Te kit raknál be a csapatba? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!