Megjött az első trailer az eddigi legnagyobb költségvetésű magyar filmből

Megjött az első trailer az eddigi legnagyobb költségvetésű magyar filmből

4.7 milliárd forintból forgatták le a Most vagy soha! című alkotást.

Nem olyan régen röppent fel a pletyka, miszerint a Nemzeti Filmintézet hathatós támogatásával elkészítenek itthon egy nagy volumenű történelmi kalandfilmet. Mostanra viszont ez teljes mértékben valósággá is vált, elkészült ugyanis a Petőfi Sándort középpontba állító, az 1848 március 15-i forradalmat bemutató alkotás. Összesen a produkció 4,7 milliárd forintos állami támogatásból valósult meg és a Most vagy soha! címet kapta. Ez a magyar filmtörténelem legdrágább produkciója, melyet a Pilvax Film Kft. hozott tető alá. Korábban egyébként közzétettek már számos képet és werkfilmet is a nyári forgatásokról.

A Guy Ritchie féle Sherlock Holmes és a Birmingham bandája (Peaky Blinders) ihletésű filmnek pedig végre kijött az első előzetese is. Maguk a készítők osztották meg korábban ezt az információt, hogy ez a két mozi volt leginkább az, ami nagy hatással volt rájuk és ezek mintájára szerették volna megvalósítani a saját projektjüket is. Természetesen azért arra is igyekeztek ügyelni, hogy ne rugaszkodjanak el a valóságtól és mindenképpen hűek maradtak a valós eseményekhez. Az viszont vitathatatlan, hogy Lóth Balázs rendező nem a párbeszédekre, hanem sokkal inkább az akcióra fókuszált. A trailer viszont inkább sejtelmes és lassabb hangvételű:

A sztoriban a főgonoszt egy osztrák ügynök testesíti meg, akinek az első számú feladata, hogy megakadályozza a márciusi ifjak szervezkedését. Főszereplőként Berettyán Nándort láthatjuk, az osztrák titkosrendőrt pedig Horváth Lajos Ottó játssza el. A film premierje 2024. márciusában esedékes, pontosabb dátumot viszont egyelőre még nem tettek közzé.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!