Cameron a saját filmjének rajongóit küldte el a fenébe

Cameron a saját filmjének rajongóit küldte el a fenébe

Pedig nem szabadna elfelejtenie azért, hogy az Avatar sikereit épp a rajongóknak köszönheti.

Cameron valamivel mindig fel tudja hívni magára a figyelmet, kezdve azzal, hogy nem rég végre moziba került az Avatar folytatása, amely ismét megosztotta a közönséget, majd a rajongókat faképnél hagyva távozott egy eseményről. Ha pedig ez nem lett volna elég még fel is bőszítette őket egy kézmozdulattal.

Arról beszélnek egyes elemzők, hogy hatalmasat szakíthat már az első hétvégét követően. A becslések szerint 134 millió dollárt hozott a konyhára az Egyesült Államokban, ami valamivel kevesebb a vártnál, de még mindig több, mint a Top Gun: a Maverick első hazai hétvégéje (127 millió dollár) esetében. A nemzetközi piacon viszont további 301 milliót termelt az új alkotás.

Amellett, hogy azért bőven akadtak negatív kommentek is a filmmel kapcsolatban, Cameron legnagyobb kritikusai közül jó néhányan elképesztő módon dicsérték az Avatar: A víz útját. Úgy tűnik viszont Cameron szíve még mindig nem lágyult meg igazán, ha a rajongókról van szó. A 68 éves rendező részt vett az Amerikai Írók Céhe találkozóján, rajongói pedig órákon keresztül várták kedvencüket. Majd mikor véget ért az esemény és Cameron megjelent az ajtóban, a legtöbben szerettek volna autogramot kapni tőle, de ő csak rezzenéstelen arccal végig suhant közöttük, senkinek nem adott aláírást és beült a limuzinjába. Ami még rosszabb, hogy ezután kinyújtotta a középső ujját a tömegnek mutatva.

Az biztos, hogy sok esetben a népszerűség sokszor fárasztó, hiszen a rajongók non-stop figyelme ki tudja venni az emberből az erőt és talán azzal sincs semmi baj, ha valakinek nincs kedve éppenséggel aláírásokat osztogatni, de az ilyen reakció azért mégis csak túlzás, még egy ilyen kaliberű embertől is, mint Cameron.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!