LoL: Vizicsacsi nélkül harcol jövőre az Astralis, bemutatkozott az új csapat

LoL: Vizicsacsi nélkül harcol jövőre az Astralis, bemutatkozott az új csapat

Ismerjétek meg Dajor ördögi tervét!

Hamarosan minden LEC-együttes bemutatja majd a 2023-as keretét, azonban egyelőre nem sietik el a csapatok ezeket a leleplezéseket. Elsőként a 2022-es tavaszi sereghajtó, a nyári szezon utolsó előtti helyezettje döntött úgy, hogy nincs értelme visszatartani az információkat. Vizicsacsi és Xerxe nélkül indulnak "háborúba" az astralisosok, két új játékossal erősítenek a januárban induló téli szezonra.

Astralis 2023-as kezdőötöse

A középső ösvényről nem mozdult el Dajor, a 19 éves német tehetség. Vexszel kifejezetten stabilan teljesített az elmúlt két szezonban, azonban mindenképpen bővítenie kéne a hősbázisát, hogy a legjobbak között emlegessék a nevét. Az alsó ösvényen sem gondolta úgy a vezetőség, hogy sok értelme lenne a variálásnak. Kobbe és JeongHoon maradtak a helyükön, a koreai supportra érdemes lesz odafigyelni 2023-ban, mivel idén nyáron őt választották a szezon legjobb újoncának.

Topra Finnt igazolták le, akit (ismét) Odoamne túrt ki a helyéről. A svéd veterán jó teljesítményt nyújtott az EXCELben, azonban kénytelen volt távozni. Stílusa hasonlít Vizicsacsiéhoz, így a csapat többi tagjának könnyű lesz adaptálódni az új felső ösvényeshez. A legnagyobb kérdőjel a dzsungeles szerepkört betöltő 113-mal kapcsolatban rajzolódik ki. A Karmine Corppal EU Masterst nyert a még mindig csak 18 éves török fenegyerek. Elképesztően agresszív játékstílusa miatt képes 1v9-ezni is, ha minden klappol, de nem szabad azokat a mérkőzéseket sem elfelejteni, amikor végig hátrányban képes csak játszani, mert nem jön ki neki a lépés. Igazi coinflip idézőről van szó, akitől rengeteg vár az Astralis, de lehet nem váltja be a hozzá fűzött reményeket.

Szerintetek melyik astralisos játékos végez a legjobb KDA-val a téli szezonban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted az Astralis a Bo1-ek után top 8-ban végez?