Ezekkel a premierekkel vár januárban a Disney+

Ezekkel a premierekkel vár januárban a Disney+

Januárban debütál többek között az Amszterdam is a Disney+-on!

Aki attól fél, hogy semmi újat nem tud majd nézni januárban, azt meg kell nyugtatnom, nem kell sírni, nem kell félni. Viccet félretéve, bőven jönnek majd új műsorok a Disney+ kínálatába is, kezdve egy könnyed vígjátéktól, egészen a valós eseményeken alapuló bűncselekményeket feldolgozó sorozatig. Nem fogunk unatkozni 2023 januárjában sem, hiszen rengeteg újdonsággal érkezik majd a Disney+, lássuk is, hogy pontosan mikkel.

A Rendkívüli - Január 25.

Üdv egy olyan világban, ahol 18 éves kora felett mindenki szupererőt kap. Mindenki, kivéve a 25 éves Jent, aki emiatt kívülállónak érzi magát. Szerencsére Jen lakótársai, Carrie, Kash és egy titokzatos kóbor macska nem hagyják őt önsajnálatba süllyedni. Egy nagy és zavaros világban sodródva, és mindössze némi reménnyel és óriási kétségbeeséssel felvértezve Jen nekivág, hogy megtalálja a lehetséges szuperképességét. De közben talán rájön, hogy mekkora örömöt adhat simán csak okésnak lenni.

Isten hozott a Chippendalesben - Január 11.

A szerteágazó valós bűnügyi saga, az Isten hozott a Chippendalesben Somen „Steve” Banerjee, egy indiai bevándorló botrányos történetét meséli el, aki valószínűtlen módon a világ legnagyobb férfisztriptíz-birodalmát hozta létre – és nem hagyta, hogy bármi is az útjába álljon.

Ha ezek a falak énekelni tudnának - Január 6.

Az Abbey Road Studios több mint 90 éve a zeneipar egyik középpontja. A személyes hangvételű filmben Mary McCartney kalauzolja végig a nézőket kilenc évtized történelmén, hogy bemutassa azt a varázslatos kreativitást, ami az Abbey Roadot a világ egyik leghíresebb és legnagyobb múltú stúdiójává tette. A „Ha ezek a falak énekelni tudnának” feltárja az Abbey Road stúdióban született művek sokszínű, zseniális, a komolyzenétől a popig, a filmzenétől a hiphopig terjedő világát.

A koalaember - Január 9.

A Koalaember középpontjában a középkorú apuka, Kevin, és az ő címadó titkos személyisége áll, akinek egyetlen szuperképessége a szabályok betartása és a Dapto városi piti bűnök felszámolása iránti, lángoló szenvedélye. Bár olyannak tűnhet, mint bármelyik másik ausztrál külváros, a gonosz természetfeletti és ember alkotta erők lesben állnak, hogy lecsapjanak a gyanútlan daptoniakra. A Koalaember készenlétben áll, hogy rendet tegyen szülővárosában, és gyakran belekeveri frusztrált családját is a kalandokba. Bármit megtesz, hogy legyőzze a gonosz lángelméket, a természetfeletti rémségeket, vagy ami még rosszabb: azokat a bunkókat, akik nem teszik ki a kukát az arra kijelölt napon…

A kis démon - Január 18.

Tizenhárom évvel azután, hogy teherbe ejtette a Sátán, a nemtörődöm édesanya és az Antikrisztus lánya megpróbálnak hétköznapi életet élni Delaware-ben. Folyamatosan szörnyű erők hátráltatják őket, maga a Sátán is, aki felügyeletet óhajt gyakorolni a lánya lelke felett.

Amszterdam - Január 4.

Az elismert filmrendező, David O. Russell „Amszterdam” című filmje egy valós történéseken alapuló krimi három közeli barátról, akik az amerikai történelem egyik legmegrázóbb titkos összeesküvésének középpontjában találják magukat. A valóságot és a fikciót ügyesen ötvöző filmben szerepel Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, valamint Rami Malek és Robert De Niro.

További sorozatok, melyek januárban debütálnak a disney+-on

  • A Zöldsapkások (NatGeo doku)
  • Ellenállok (NatGeo doku)
  • A Zászlókészítés - a személyes ügy (NatGeo doku)
  • star Wars: The Bad Batch 2. évad
  • Betekeredve 2
  • Gina Yei
  • Hullámok hátán

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!