Ezt az öt sorozatot értékelték a legrosszabbra 2022-ben

Ezt az öt sorozatot értékelték a legrosszabbra 2022-ben

Még Chris Pratt sem tudott megmenteni egy sorozatot.

Melyek voltak az elmúlt év legnagyobb televíziós leégései? A Metacritic rendszere alapján az alábbi listán láthatóak a legalacsonyabb pontszámot elért alkotások, amelyek 2022. január 1. és 2022. december 31. között debütáltak az Egyesült Államokban.

5. The Calling (42)

A múlt hónapban debütált David E. Kelley legújabb krimi drámája, Dror A. Mishani The Missing File című regényének adaptációja. Jeff Wilbusch egy Avraham Avraham nevű New York-i rendőrség nyomozóját alakítja, aki úgy gondolja, hogy spiritualitása előnyt jelent az ügyek felderítésében. De még a veterán rendező, Barry Levinson jelenléte sem tudta emelni a színvonalat, így a kritikusok unalmasnak és sekélyesnek ítélték.

4. The Terminal List (40)

A lista egyik legnagyobb kudarca az Amazon nyolc epizódból álló adaptációja. Jack Carr legkelendőbb regényéből készült a sorozat, melyben a főszerepben Chris Pratt alakítja James Reece-t, a haditengerészeti kommandóst, aki bosszút akar állni családja meggyilkolásáért. Hiába büszkélkedhet egy remek rendezővel (Antoine Fuqua), valamint nagynevű szereplőgárdával (köztük Taylor Kitsch, Jai Courtney, Riley Keough és Jeanne Tripplehorn is), a The Terminal List egy csúfos bukta kritikai szempontból. Olyan jelzőkkel látták el, mint a „zord”, „öntelt”, „nyájas” és „monoton”. Ha akciódús politikai thrillert keres bárki is a Prime Videón, maradjon csak a Jack Ryan sorozatnál.

3. Hard Cell (38)

A Netflix egy ideje már lejtmenetben van bizonyos értelemben és nem rest megalkotni a legpocsékabb filmeket vagy sorozatokat. Az új ötletük, a Nők a sitten egy szerzői darab, mivel a rendező Catherine Tate a főszerepet is elvitte. Egyébként egy női börtönről szóló áldokuról van szó, amiben a benti életről forgat egy stáb.

2. Last Light (34)

Érdekes megközelítést tálal ez a sorozat jelenkorunk egyik legégetőbb problémájára. A klímaválság esetében egy radikális lehetőséget vesz górcső alá a széria, és részben a nézőre bízza, hogy elhiszi-e vagy sem. Általában az sosem baj, ha gondolkodásra késztetik a nézőket, de nagyon félrecsúszott a megvalósítás, mert borzasztó leegyszerűsített formában akar átadni egy rendkívül komplex témát.

1. The Ultimatum: Marry or Move On (34)

A sajtó szimplán undorítónak és szadisztikusnak minősítette a Netflix legújabb randevúzásról szóló reality-sorozatát. A Love Is Blind alkotóitó hozták tető alá ezt a förtelmet is, melynek középpontjában az áll, hogy a benne szereplő párok próbára teszik a szerelmüket, és összeköltöznek egy-egy új, potenciális jelölttel. Bármennyire húzták le és kapott negatív kritikákat, már a második évadát is leforgatták sajnos...



OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!